Макс пуска 4G мобилен интернет през смартфон с 300 000 MB месечно на максимална скорост

Услугите могат да бъде закупени само със СИМ карта или със СИМ карта и Lenovo смартфон със слот за две СИМ карти

Реклама

Телекомуникационният оператор Макс обяви днес, че стартира нови промоционални услуги за 4G LTE мобилeн интернет с неограничен интернет и с огромно количество от 300 000 MB включен месечен трафик на максимална скорост (до 75/25 Mbps (сваляне/качване).

 

Услугите могат да бъде закупени само със СИМ карта или със СИМ карта и Lenovo смартфон със слот за две СИМ карти. По този начин потребителите получават достъп до супер бързия 4G мобилен интернет на Макс, както и възможността да използват своята настояща сим карта от друг оператор за телефония например. Новите тарифни планове Unlimited и Unlimited Smart са с продължителност една или две години на цени от 31,90 лв. или 34,90 лв. на месец, в зависимост от избрания период.

 

Промоционалните оферти са валидни за първите 10 000 нови клиента на Макс, закупили услугите в периода между 10 юни и 10 август, или до изчерпване на количествата.

 

Макс вече има 4G LTE покритие в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Сливен, Плевен, Перник, Благоевград, Нови Искър, Костинброд, както и в курортните места Банско, Хисаря, Велинград, к.к. „Златни пясъци“ и к.к. „Свети Константин и Елена“.

 

Нейчо Величков, изпълнителен директор на Макс, споделя: „Най-новите ни абонаментни планове с 300 000 MB трафик на максимална скорост са изключително подходящи за хората, които използват интернет за работа или забавление и не искат да се притесняват, ако надвишават своите лимити. Сега могат да ползват нашите услуги през смартфон с две СИМ карти и в същото време да имат под ръка достъп до най-модерните мобилни услуги“.

 

Макс продължава да развива мрежата си с 4G покритие в страната и да разширява портфолиото от услуги за клиентите. Следващият важен момент за компанията е лансирането на модерни гласови и информационни услуги от следващо поколение, което ще се случи в близките месеци.