moto z3 play Power Edition с батерия за 40 часа вече е в България

Реклама

Дългоочакваният moto z3 play Power Edition вече е достъпен в България. Той вече се предлага в търговските мрежи на Технополис на цена от 799 лева с включен модул за допълнителна батерия в комплекта. Поредното потвърждение на политиката на Motorola да предлага премиум устройства, достъпни за всички потребители, moto z3 play предоставя не само първокласно мобилно изживяване с най-новите функции, но и цели 40 часа живот на батерията с battery moto mod, който е част от комплекта. 

Семейството moto z и модулите moto mods преминават отвъд ограниченията, които обикновените смартфони поставят, като ви предлагат усъвършенствани функции само с едно щракване. Нашата модулна технология трансформира вашия moto z3 play в уникално мобилно изживяване за вас. Казано накратко, телефоните от серията moto z правят това, което никой друг смартфон не може. 

moto z3 play: Отвъд ежедневието

Най-новият представител на серията moto z продължава да следва концепцията за най-тънките, най-леки и удобни устройства със следващо ниво безрамков дисплей и елегантен дизайн. moto z3 play е с двойна задна камера, светкавично бързо зареждане и е Power Edition, като осигурява удължен живот на батерията до 40 часа. Издигнете мобилното изживяване на следващо ниво с модулите moto mods, които ви дават възможност да принтирате Polaroid снимки директно от телефона си за секунди, да превърнете всяка плоска повърхност в до 70” екран, където и да сте, или да се обърнете към личен гласов асистент за музика, новини, информация и още. 

Енергия за целия уикенд: Изживейте всеки миг, без да спирате за зареждане, с до 40 часа живот на батерията1 с модула moto power pack. Когато все пак се наложи да презаредите, TurboPowerзареждането ви осигурява енергия за часове само след няколко минути в контакта.  

Създаден с мисъл за вас, за да ви откроява

С гладки, заоблени ръбове и покритие от 2.5D Corning Gorilla Glass, moto z3 play е наистина впечатляващ. А разположеният отстрани четец за пръстови отпечатъци и елегантната алуминиева рамка го правят изключително удобен за работа. Виждате повече и скролирате по-малко с безрамков 6” Full HD Super AMOLED дисплей и 18:9 съотношение на картината, които осигуряват максимален изглед и функционалност. Благодарение на наситените и ярки цветове текстът и изображенията изглеждат по най-добрия възможен начин, което е от изключително значение, когато искате да прочетете новата публикация в любимия си блог или да видите най-новия епизод на любимото си шоу. Към всичко това добавяме и по-бърз процесор, който може да се справи без проблем с всяко предизвикателство, на което го подложите.  

Интелигентна камера: Правете брилянтни и ясни снимки дори в облачни дни или на закрито с двойната 12 MP + 5 MP камера - за първи път в модел от серията moto z play. С вграденото приложение Google Lens™ камерата на moto z3 play предлага редица нови възможности - търсене на обекти от ежедневието, копиране и превод на текст, информация за различни забележителности, така че да уловите повече от всичко, което ви заобикаля. Синемаграфите добавят творчески и забавен елемент към вашите снимки, като анимират избран от вас обект в статичен кадър, предлагайки уникална комбинация от видео и снимка. Всичко, което трябва да направите, за да имате перфектното селфи, е да изберете портретен режим, а сензорът за дълбочина на камерата на moto z3 play ще се погрижи за останалото.    

Ексклузивни функции Moto Experiences: moto z3 play идва с всички ексклузивни функции Moto Experiences, които харесвате, включително Moto Екран и Moto Actions. Разполагате с бърз и лесен достъп до най-често използваните функции в точния момент, включително бърза снимка на екрана, като го докоснете с три пръста. Искате да направите снимка? Просто завъртете китката си два пъти, за да активирате камерата. Нужна ви е допълнителна светлина? Включете фенерчето с две къси, режещи движения на ръката. Благодарение на навигацията с един бутон ползването на телефона никога не е било по-лесно и удобно. “Изчистете” екрана, като замените Android бутоните с един интуитивен слайдер. 

Увеличете възможностите си, като добавите moto mods: Персонализирането на смартфона, за да отговаря на индивидуалните ви нужди и изисквания, е по-достъпно благодарение на новия moto z3 play и наличието на модулите moto mods. Независимо дали търсите повече енергия за по-дълга работа или забавление в движение, с третото поколение moto z можете да се разгърнете винаги и навсякъде. Освен включения в комплекта battery pack moto mod, в търговската мрежа можете да намерите и останалите moto mods, които са съвместими с вашия нов moto z3 play.