NICOLE MOUDABER в YALTA за Никулден

Британската техно кралица пристига с ексклузивен open-to-close сет

Реклама

NICOLE MOUDABER пристига с ексклузивен open-to-close сет в България навръх Никулден в YALTA CLUB. Едно от най-обичаните имена в техно музиката ще посрещне именния си ден в най-любимата си точка в Източна Европа. Точно на 6 декември, NICOLE ще представи първия си самостоятелен сет, с който ще посрещне първите гости на YALTA и ще изпрати най-големите фенове с първите слънчеви лъчи.

 

„България е любимото ми място в Източна Европа, тук партитата както на морския бряг, така и в YALTA Club винаги си заслужват. Щастлива съм, че най-накрая ще мога да ви отведа на едно от любимите си пътешествия с open-to-close set точно на 6 декември, когато разбирам, че имам имен ден!“.

 

NICOLE MOUDABER е емблематично име в клубния живот на най-горещите точки в света. От популярните клубове в сърцето на Ню Йорк,  през сетове под открито небе в родния й Ливан, оста Лондон – Берлин – Ибиса до разпродадени събития от Буенос Айрес до Сеул и между тях, затвърждават титлата на Nicole – техно кралица.

 

Още едно потвърждение за това е и първата й номинация в DJ AWARDS 2014 в категория „Най-добър техно DJ”, където е единствената жена. На 6-ти декември със сигурност ще попаднем в един хипнотизиращ микс от техно, хаус, дийп хаус и тек хаус ритми, гарнирани с това, на което NICOLE най-много държи в своите сетове – дълбочина, чувственост и страст.

 

Билети на цена от 25 лв. мога да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM.BG и YALTA CLUB.