Реклама

На 14 септември, One Love Tour гостува в морската ни столица Варна. Напълно безплатният фестивал ще се проведе на входа на Морската градина и ще изненада посетителите с различна програма за вечерния концерт.

Освен звездите на България и Република Северна Македония – Графа, Слаткаристика и Next Time, на сцената ще се качат Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени. Стартът е поверен на млади таланти, със сериозна заявка в музикалната кариера. За финал, са подготвени дуетите между българските и македонските изпълнители, които предизвикваха огромен интерес и вече покоряват класациите.

Само седмица, след старта на "Фермата", посетителите на фестивала ще имат възможността да участват в импровизираната "Арена на Дуелите". Малки и големи ще премерят силите си както помежду си, така и срещу участници от предишните сезони на най-гледания риалити формат. Димитър Господинов е подготвил игри, съобразени с всички възрасти, като част от тях ще видим в новия сезон.

Водени от идеята да се възродят и запазят традициите, на входа на Морската градина ще бъде разположена "Алея на занаятите". Тя се реализира със съдействието на Регионален център София – ЮНЕСКО. На нея, гостите на фестивала ще се запознаят отблизо с характерните за региона местни традиции и занаяти. Ще се потопят в магията на древното, пъстро и живо наследство, което сме опазили и съхранили до днес.

На 7 септември, One Love Tour беше в гр. Бургас и остави незабравими спомени на хилядите жители и гости на града, присъствали на невероятната емоция наречена "Една Любов". Специален гост – изпълнител беше легендарният Орлин Горанов, с когото в един глас пяха различни поколения, а истинска сензация сред тийнейджърите предизвика атрактивната DARA. Часове наред, деца и възрастни активно се включваха в игрите от "Фермата" и се снимаха с участниците от предаването. В "Арена на дуелите" се включи и шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова.

На 14 септември, на входа на Морската градина, в гр. Варна, Ви очаква незабравимо изживяване, изпълнено с емоции, носещо посланието за любовта. Заповядайте на One Love Tour, да се забавляваме заедно!

Входът е свободен!