Реклама

Джейми Дорнан и Дакота Джонсън се завръщат на голям екран в една от най-чаканите екранизации на книги: “Петдесет нюанса по-тъмно”.

Продължението по втората част от бестелъра на Е.Л. Джеймс излиза две години след първия филм за милионера с нестандартни сексуални вкусове Крисчън Грей и поредната му любовница, прераснала в истинска любов. Блокбъстърът “Петдесет нюанса сиво” от 2015-а донесе на създателите си приходи от над $560 млн.

В трейлъра виждаме наранения Крисчън Грей, опитващ се да върне в живота си предпазливата Анастейжа Стийл, която иска нов договор от него, преди да реши да му даде втори шанс. И точно когато двамата започват да създават довериe и стабилност във връзката си, тъмни сенки от миналото се връщат в живота на Крисчън, решени да разклатят надеждите в отношенията на двойката.

Завръщането на Елена Линкълн (Ким Бейсинджър), бизнес партньорът и бивша любовница на Крисчън Грей, която го запознава с нестандартния секс, е на път да разруши завинаги връзката му с Анастейжа.

Сред актьорския състав изпъкват още носителката на “Оскар” Марша Гей Хардън, Дженифър Ел, Люк Гримс и певицата Рита Ора. Режисьор на “Петдесет нюанса по-тъмно” е Джеймс Фоли, а съсценаристи – Е.Л. Джеймс и Майл Леопард.

Очаквайте филма в кината на Свети Валентин 2017-а, а дотогава вижте първия трейлър: