Съли Ърна oт Godsmack с концерт в София на 20 октомври!

Събитието отбелязва 10-ия рожден ден на радио Z-Rock

Реклама

Един от най-великите съвременни рок изпълнители – Съли Ърна от "Godsmack" – идва в България за участие в „Музиката на Америка“ и по случай 10-ия рожден ден на радио Z-Rock. Феновете ще могат да го чуят на живо в София с уникален акустичен концерт на 20 октомври от 20 ч. в Зала 1 на НДК.

На живо пред българската публика Съли Ърна ще представи композициите от новия си албум “Hometown Life”, както и най-доброто от албума “Avalon” и бандата му "Godsmack". Голямото събитие ще е кулминацията в празниците по повод рождения ден на рок радиото на България и част от цикъла „Музиката на Америка“ със съдействието на Фондация „Америка за България“.

Съли Ърна, вокалист и основен текстописец на американската рок банда "Godsmack" (четири номинации за „Грами“) споделя, че соловите му изяви са съсредоточени върху песни, които са в по-различна посока.

До момента има издаден дебютен успешен албум, озаглавен "Аvalon", а в края на септември 2016 се очаква излизането на втория солов албум "Hometown Life", който българските фенове ще чуят на живо на 20 октомври в зала 1 на НДК.

Билетите за концерта са в продажба от днес на ticketsbg.com, в билетния център на НДК и на касата на „Кантус Фирмус“ в зала „България“. Следете ексклузивни новини около концерта на Съли Ърна по случай 10 години Z-Rock на zrock.bg!