Само в Банско: Андрей води турнето на Криско и Гери-Никол

Специална дизайнерска сцена се гради ден преди големия концерт

Реклама

Телевизионерът и продуцент Андрей Арнаудов ще бъде водещ на първия концерт от турнето One Love, който ще бъде в Банско тази събота, 22 юли.

Това е единственият концерт, на който Андрей ще влезе в ролята на водещ.

Безплатен

Именно в Банско ще бъде и абсолютно безплатен концертът. Сцената на събитието е дизайнерска и според запознати ще привлече вниманието на всички присъстващи. Хип-хоп форматът си е поставил за задача да гради мостове на Балканите, информират организаторите. На езика на музиката и на любовта Криско, Ъпсурт, Тони Зен, Слаткаристика, Гери-Никол и DJ Гоце ще рушат граници и предразсъдъци. Очаква се Гери-Никол да "взриви" публиката с хитовите си песни "Ела и си вземи" и "Готина и луда", докато хип-хоп идолът Криско ще "нажежи" въздуха с новата си песен Bazooka.

Култовите изпълнители от Ъпсурт ще представят новото си парче "Този танц" и още много емблематични хитове, припявани и до днес от верните им фенове. Македонското присъствие на сцената ще бъде в лицето на Слаткаристика, Тони Зен и DJ Гоце С.А.Ф., които ще зарадват също публиката с хитовите си парчета. Турнето продължава на продължава на 26 юли – гр. Охрид, 27 юли – гр. Струмица, 17 август – Слънчев бряг, 18 август – гр. Варна, 6 септември – гр. Пловдив, 30 септември – гр. Скопие, и завършва на 7 октомври в гр. София.

Тагове: one love tour турне