Реклама

"Своге" става на 20 години! Любимият ти шоколад вече 2 десетилетия успява да бъде твоят най-верен приятел в моментите на малки удоволствия. За това време марката успешно поддържа своята лидерска позиция на пазара.

За да отпразнува своя рожден ден подобаващо, "Своге" са подготвили много изненади и интересни активности за своите потребители до края на годината. С кампанията "Вкусът на малките удоволствия" марката ще вдъхнови почитателите си, да покажат, че малките неща в живота са тези, които изграждат деня ни и го правят разнообразен и незабравим.

Шоколад "Своге" се предлага на българския пазар от 1994 година и се произвежда по оригинална швейцарска рецепта. Първото телевизионно излъчване на реклама  на шоколад "Своге" е през същата година, когато мил швейцарски експерт се усмихва  от екрана и с акцент заявява: "Български, от Своге". Този израз остава символ на марката – висококачествен български шоколад, който и до днес се прави в гр. Своге с много любов.

През годините шоколад "Своге" разширява своето портфолио с много нови и разнообразни вкусове, с които радва своите почитатели и поддържа техния интерес. За кратко време шоколад "Своге" се превръща в любимата сладка наслада на милиони български домакинства, радва децата и организира множество атрактивни промоции със страхотни награди за своите потребители.

По този начин "Своге" става шоколадът, с който са израснали няколко поколения българи. Това прави "Своге" символ на богати традиции и качество. И до ден днешен "Своге" присъства в ежедневието на множество домакинства и е харесван от малки и големи.

Тагове: шоколад своге