THOMAS GOLD с парти в YALTA

Месечната програма на клуба завършва на 28 ноември с енергично денс парти с диджея

Реклама

След поредицата от парещи партита през ноември, програмата на YALTA CLUB ще завърши на 28-ми с участието на германски диджей THOMAS GOLD.

 

Авторитетът в електронна денс музика ще стъпи отново в столичния клуб с ясна цел и желание – да нажежи дансинга. Затова ще му помогнат и резидентите на YALTA, талантливите RUNO и STEFAN POPOV.

 

Едва ли някой ще може да остане безучастен към музиката на ТHOMAS GOLD в петък вечер. Спечелил вниманието на лейбъли като Toolroom Records, Phazing, Spinnin’ Records, Size Records и работил с артисти като Fatboy Slim, Axwell and Dirty South, ТHOMAS бързо се утвърждава на електронната сцена като диджей и продуцент.

 

Негов безспорен успех е ремиксът на песента на ADELE “Set Fire to Rain”, която събира над 15 милиона гледания в youtube към момента.  А преработките на парчета на изпълнители като Lady Gaga, OneRepublic and Miike Snow, държат денс класациите във всички клубове по света.

 

ТHOMAS печели доверието и приятелството на Axwell’s, с който основават Axtone Recordings. Неговата несравнима енергия и талант го отвеждат още до големите сцени на Ultra Music Festival, Electric Daisy Carnival, Coachella, Mysteryland, Sensation White и Tomorrowland. Axtone Recordings.

 

С мелодичен и силно въздействащ саунд, превърнал се в запазен белег на GOLD, се повяват хитовите парчетата “Remember the Light” в колаборация с Aussie Kaelyn Behr, „Beast” заедно с Borgeous, както и най-новото „Colorblind” в изпълнение на нежния глас на Kate Elsworth.

 

Тези и още много други парчета ще чуем в ROOM 1 на 28.11. Всеки, който иска да запази своето място на дансинга, може да го направи, като купи билет на цена от 30 лв. може да намерите в мрежата на EVENTIM.BG и YALTA CLUB.

Тагове: THOMAS GOLD yalta club