Реклама

Тя е млада, красива и талантлива и отскоро дебютно споделя тези си качества в песента "Вино"! Toria е псевдонимът на Виктория Тодорова, която на 13 ноември напълни столичния клуб 365 с приятели , познати и непознати за премиерата на първото си творение. Само преди няколко часа пък видеото дебютира и в YouTube канала на лейбъла Facing The Sun и вече можем да ви го представим...

Текстът и музиката на "Вино" са на Toria, аранжиментът е на Минко Ламбов, а видеото е по идея на Чавдар Тодоров. "Клипът е направен без една стотинка. Той е дело на приятели и познати, които се запалиха по идеята!", споделя изпълнителката, която има да благодари на внушителна група оператори: Ерик Басан, Живко Станев, Силвио Силвионов, Аделина Томова, Йордан Петков, Мира Драганова, Ел Златарева, Сандро Арабян, Кристина Караиванова.

Съветваме ви да дебнете Live изявите на Toria, защото, освен от пивкото "Вино", удоволствие е да "отпие" човек и от интерпретацията й на "Riders On The Storm" на The Doors, както й от палавото "No Diggity" върху "You Wish" на Nightmares On Wax. Ммм... вкусно!

Още за "Вино":

Монтаж - Виктор Антонов и Toria
Стилист - Мария Василева (A La Marie)
Грим - Благовеста Станева

Можете да поздравите Toria във Facebook.