Турнето "One Love Tour" гони 2 рекорда

Обикалят България и Македония 113 760 минути

Реклама

Първото българо-македонско турне "One Love Tour", което ще се снима като риалити шоу от bTV, е с претенции за рекордно турне, и то по няколко параграфа.

Това ще бъди най-дългата музикална обиколка по продължителност – 79 дни или 1896 часа или 113 760 минути. Не само продължителността обаче е рекордна, а и километрите. Изпълнителите ще пропътуват 2379, 542 км. Концертите се очаква да бъдат едно истинско музикално турнадо, което ще разтърси България и Македония с петчасови купони.

"One Love Tour стартира" на 22 юли в емблематичния град Банско. Над 1000 македонци се готвят да щурмуват града, за да присъстват на единствения безплатен концерт от турнето. И ако македонците идват за турнето у нас, то 2000 българи ще превземат Охридското езеро на концерта там. Турнето ще премине в осем града от двете държави. Стартира на 22 юли в град Банско с безплатен концерт и продължава на 26 юли – гр. Охрид, 27 юли – гр. Струмица, 17 август – Слънчев бряг, 18 август – гр. Варна, 6 септември – гр. Пловдив, 30 септември – гр. Скопие, и давършва на 7 октомври в София. Изпълнителите в "One Love Tour" от България и Македония са Криско, Слаткаристика, Гери-Никол, Тони Зен, Ъпсурт, DJ Гоце.

Тагове: one love tour турне