Реклама

За никого не е тайна, че красив актьор като Уорън Бийти е имал връзки с много жени. Някои от тях – световноизвестни: Ракел Уелч, Джоан Колинс, Шер, Фей Дънауей, Бриджит Бардо, Мадона... През 2010 г. обаче неговият биограф разбуни духовете, като изчисли, че Уорън Бийти е спал с 12 775 жени. Не знаем как ги е изчислил с такава точност, но с калкулатор всеки може да сметне, че това прави по една различна жена всеки ден в продължение на 35 години.

Е, наскоро в едно интервю 79-годишният актьор и режисьор най-после говори по тази тема и призна, че това е градска легенда.

Разбира се, като истински джентълмен той не уточнява с колко жени е спал, но припомня с усмивка, че се е оженил чак на 54-годишна възраст и е имал време да си поживее.

През 1992 г. той сключи брак с актрисата Анет Бенинг. Двамата започват романса си по време на снимките на филма „Бъгси”, разказващ историята на гангстера Бъгси Сийгъл, положил основите на меката на хазарта Лас Вегас.

Анет Бенинг играе и в първия филм на съпруга си от почти 20 години – Rules Don't Apply (2016). Уорън Бийти е режисьор, сценарист и актьор в лентата за любовта между амбициозна актриса и шофьор, работещ за ексцентричния милиардер Хауърд Хюз.