Реклама
Food Matters вече ви представихме като първото събитие на SPIDER SPORT, фокусирано върху храната – как разнообразно и правилно да я избираме, както и комбинираме/приготвяме във високомазнинни, нисковъглехидратни менюта.
Домакините на събитието са предвидили отворени дискусии с гости, на които да задавате своите въпроси. Запознайте се с тях!
Иван Чавдаров
Кафето е негова страст от над десет години – дълго време работи като майстор бариста, а през 2008-2011 г. е бранд мениджър на сицилиански бранд кафе. След 14 години работа из Европа, през 2012-а се връща в София, за да стартира премиум пекарната и магазин за кафе Chucky’s.
Димитър Шопов
През лятото на 2015-а любовта и интересът на Димитър Шопов към храната логично намират продължение в проекта му за кулинарно училище Food Connection.
Филип Харманджиев
Собственикът на винарна Дамяница и животновъдна ферма Чифлик Ливади е силно запален по идеята на регенеративното земеделие, работеща в синхрон с природата и мисията му – да отглежда чиста и питателна храна.
Боби Паунов
Страстта му към кулинарията датира още от детството, преминава през техникум по готварство, 8 години работа в столичния “Шератон” и днес като шеф готвач в Red Devil Catering.
Денислав Василев
Кондиционен треньор в SPIDER SPORT и дългогодишен състезател в различни бойни спортове, състезателната му кариера го подтиква да търси оптималното хранене за високи спортни постижения – така открива принципите на високомазнинното и нисковъглехидратно хранене.
Християн Христов
Кондиционен треньор в SPIDER SPORT и дипломиран бакалавър в областта на кинезитерапията, който не спира да търси теоретични и практически обяснения за истинското хранене.
Не пропускайте да се запознаете с подробната програмата и запазите своето място за целодневното събитие, което започва в 9:00 ч. на 15 октомври!