Реклама

Звездите Том Уилкинсън, Емили Уотсън и Рупърт Евърет са в главните роли в този напрегнат трилър, разкриващ един съвременен любовен триъгълник, свързан от престъпно деяние. Филмът е режисьорският дебют на Джулиан Фелоус.

На пръв поглед, бракът на Джеймс Манинг и съпругата му Ан не може да бъде по-впечатляващ. Джеймс е богат и уважаван международен адвокат, Ан е очарователна домакиня. Те живеят в красива къща, имат друга в Лондон, и се радват на привилегировано съществуване с много малко проблеми. Но това партньорство става на парчета само за няколко трагични секунди.

Всичко започва, когато съпругът на чистачката на Манинг е намерен мъртъв край пътя, очевидно убит от невнимателен шофьор. Но скоро Джеймс започва да подозира, че съседът му Бил (Евърет) може да е виновен за това, което все повече заприличва на убийство. Докато Джеймс и полицията разследват какво наистина се е случило, Джеймс изведнъж се сблъсква с шокиращата реалност, че освен Бил, може да е замесена и неговата съпруга Ан. И то не само в престъплението, но и в страстна любовна връзка...