Реклама

Когато Карол Рос изчезва часове след като е изтеглила над 300,000 долара от фирмената сметка, следователите Джеси Грант (Колин Фъргюсън) и Сюзън Версилино (Клодет Минк) са изпратени, за да върнат парите. Грант, който е бивш полицай, разочарован от системата, е заинтригуван от изчезването на Карол. Оказва се, че случаят е много по-зловещ от някои липсващи хилядарки.

Джеси и Сюзън скоро откриват, че Карол е само една от поредица подобни случаи. Има една обща връзка - използването на фирма за доставка, която се казва Фрийуей флайърс, управлявана от млад мъж на име Зак. Освен това проучването установява, че бащата на Зак - Арт (Пол Майкъл Глейзър) е сериен убиец. Той търси самотни жени, като ги съблазнява и след това ги убеждава да присвоят огромни суми пари от техните работодатели, а после ги убива. Той използва Зак да намери жертвите си.

В хода на разследването Джеси и Сюзън попадат на досието на една жена на име Нанси. Случаят е стар, но много наподобява на този на Карол. С малко повече усилия те откриват, че тя е майка на Зак, както и първата жертва на Арт. Зак е опустошен от тази новина, в продължение на години той е вярвал, че Нанси го е изоставила. В драматичния развой на събитията той се присъединява към Джеси и Сюзън в опасен заговор, за да попречи на Арт да убие поредната си жертва.