Само на www.btv.bg - среща с екипа на "Принцът на Персия: Пясъците на времето"!

Можете да задавате въпроси на Джейк Джиленхал и Джери Брукхаймър

Реклама



Само на 08 май 2010 г. от 19:30 ч. в интернет страницата на bTV – www.btv.bg можете да изживеете една незабравима съботна вечер в диалог с холивудските знаменитости Джейк Джиленхал, Джема Артъртън и сър Бен Кингсли. Феновете от цял свят и България ще могат да зададат своите въпроси за тръпките на главните герои и спиращите дъха каскади в болкбастъра на лятото "Принцът на Персия: Пясъците на времето”. Филмът е най-новата продукция на Walt Disney Pictures и продуцентът Джери Брукхаймър.

Потребителите на www.btv.bg могат да зададат своите въпроси към екипа на филма до обяд на 07 май 2010 г. като напишат коментар към този материал. Задължително условие е да посочите вашето име, град и държава.

Звездите ще отговорят на избраните въпроси във видео интервю, което ще бъде излъчено на живо само на www.btv.bg на 08 май от 19:30 ч.  Освен актьорите, в разговора ще се включат легендарният продуцент Джери Брукхаймър, режисьорът на филма Майк Нюъл, както и създателят на оригиналната игра "Принцът на Персия” Джордан Мечнър. Заедно с холивудските знаменитости участие ще вземе и консултантът на невероятните паркур сцени от филма – Дейвид Бел.

На следващата вечер – 09 май 2010 г. ще се състои и гала премиера на "Принцът на Персия: Пясъците на времето” в Лондон. В програмата ще бъдат показани ексклузивни сцени „зад кадър”, интервюта с главните действащи лица и специални кадри от червения килим. Звездите, които ще присъстват са принцът и принцесата от филма, Джейк Джиленхал и Джема Артъртън, невероятният сър Бен Кингсли, Тоби Кебел, Ричард Койл, режисьорът Майк Нюъл и, разбира се, легендарният Джери Брукхаймър.

Зрелищната история разказва за непокорен принц (Джейк Гиленхал), който неохотно се съюзява с мистериозна принцеса (Джема Артъртън), за да отблъсне силите на злото и да запази древен кинжал, който отприщва Пясъците на времето. Кинжалът е дар от боговете и има силата да връща времето назад. Тя дава на своя притежател силата да владее света.

Не пропускайте срещите на живо с екипа на филма на 08 май 2010 г. от 19:30 ч. на интернет страницата на bTV - www.btv.bg

Премиерата на "Принцът на Персия: Пясъците на времето” в България е на 21 май 2010, седмица преди щатската. Вече са в предварителна продажба и билетите за специалната нощна прожекция на 20 срещу 21 май, в Mtel Imax.