Реклама

Минали са много години, откакто сватбените камбани са звучали за последно в Донегал, затънтено малко градче, намиращо се на скалистия бряг на Ирландия. Разводите и погребенията вече са част от ежедневието, а интересните и подходящи за брак жени се броят на пръсти. Романтиката там отдавна е изчезнала.
Необвързаните мъже в Донегал си остават такива, освен ако не се предадат на съдбата и не напуснат своето родно място. Животът в него тече спокойно до момента, в който Киеран (Йън Харт), леко закръглен ерген, и неговите приятели не измислят план, с който да върнат романтиката в техния град. Те решават да доведат американските красавици в Донегал, но планът им напълно се обърква. Резултатът от него, обаче, е неочаквана поредица от романтични преживявания и то не с кого да е, а с жените, които през цялото време са били пред очите им.
Оказва се, че момичетата от града също крият някои изненади. Колкото повече мъжете се опитват да съблазнят невести от други места, толкова повече жените от Донегал виждат от какво тесто са замесени те. Девойките попадат на обявата за невести, която младежите са пуснали в едно малко списание и решават, че времето да се впуснат в таен флирт вече е дошло.