Кастинг - Островът на 100-те гривни

„Островът на 100-те гривни“ те зове!

Готов ли си за приключението на живота си?

bTV има удоволствието да те покани да станеш част от първия български сезон на „Островът на 100-те гривни“. Риалити проектът се осъществява по лиценз на шоуто “Million Dollar Island”, което се превърна в световна сензация през 2023 година. Всеки над 18 години с приключенски дух и смелост е добре дошъл да предизвика себе си и да стане един от първите български заселници на “Островът на 100-те гривни”.

още за предаването

„Островът на 100-те гривни“ е риалити шоу с невиждан досега регламент, в което всеки избран участник ще изпита възможностите си да оцелява на изолиран тропически остров насред океана, далеч от удобствата и комфорта на цивилизацията, но близо до едно истински голямо богатство. То обаче няма да е заровено в пясъка, а ще е на китката на всеки един от избраните участници. Наградният фонд от 300 хиляди лева е разпределен между 100 специални гривни. Когато стъпи за първи път на “Островът на 100-те гривни”, всеки от 30-те заселници ще получи на ръката си равен брой гривни, които ще отговарят на определена стойност пари. По време на приключението участниците ще печелят и ще губят гривни, минавайки през най-различни предизвикателства, в които ще трябва да залагат гривни. Освен това те ще могат и да получават гривни от други участници, които в даден момент решат, че нямат силата да продължат живота си на Острова. За да стане човек богат на “Островът на 100-те гривни” ще трябва да покаже смелост, адаптивност, устойчивост, стратегическо мислене и добри социални, житейски, логически и физически умения.

Всичко в това приключение е на китката ти - и властта и парите, но и целта! А в едно ново общество, благополучието на всеки, зависи най-вече от тези, с които се обгражда! Приятелствата на “Островът на 100-те гривни” струват истинско богатство!

Тези, които съумеят да изградят добра стратегия и разбира се тези, които съдбата обича, ще вървят по пътя на богатството, събирайки повече и повече гривни. А другите, които останат без гривни, ще ги грози опасността да загубят мястото си на “Островът на 100-те гривни” и възможността да се борят за 300 хиляди лева.

До вълнуващия финал ще стигнат само трима - играчите с най-много гривни на ръката си. Само те ще могат да осребрят стойността на всичките свои спечелени и получени гривни по време на цялото приключение. Всеки от тримата финалисти ще си тръгне с пари от “Островът на 100-те гривни”. Колкото повече гривни има участник на китката си на финала, толкова по-голям дял от сандъците с 300 хиляди лева ще може да вземе за себе си.

Снимките на първия български сезон на “Островът на 100-те гривни” ще се случат през лятото на тази година и ще продължат около 45 дни. За да се запишеш за кастинг, трябва да си сигурен, че може да си далеч толкова време от своето семейство, близки и работа. Задължително условие е да си в добро здраве и да можеш да плуваш, тъй като необятният океан ще е постоянна част от ежедневието ти и предизвикателствата, през които всеки ще минава.

Ако си готов за приключението на живота си и искаш да вземеш своя дял от сандъците с 300 хиляди лева, намиращи се на “Островът на 100-те гривни”, попълни формуляра и се запиши за кастинг!