Blue Star Luxury Hotel: Какви удобства предлага новият хотел в София?

Blue Star Luxury Hotel привлича със своята изисканост и стремеж към перфекционизъм

Реклама

Откриването на нов хотел в София винаги е събитие, което привлича вниманието на пътуващите, търсещи комфорт и качество. Blue Star Luxury Hotel не прави изключение със своята изисканост и стремеж към перфекционизъм.

Идеално разположение за бизнес и отдих в София

Новият хотел се намира в сърцето на София, непосредствено до ПАРАДАЙЗ МОЛ и само на няколко минути от най-популярните забележителности в центъра на столицата. Такова разположение предлага голямо удобство както за бизнес пътувания, така и за туристи, желаещи да изследват града.
Също така е в близост до основни транспортни възли и атракции, предоставя възможност за лесен достъп до работни срещи и конференции, както и се явява идеална отправна точка за туристически обиколки.

Хотел с уникален дизайн и удобства

Blue Star Luxury Hotel изпъква със своя модерен дизайн и уютни пространства за отдих и работа. Всеки аспект от интериора е замислен така, че да осигури максимален комфорт и функционалност. С какво се откроява новият хотел в София?

  • луксозни стаи и апартаменти – разполага с 63 стаи и два просторни апартамента, всеки с изключителна гледка и съвременни удобства, които гарантират пълноценен отдих и релакс. Всяка стая разполага с king size легла, като повече информация за различните видове ще откриете на сайта Bluestar.bg;
  • конферентна зала – оборудваната с най-новите технологии конферентна зала с капацитет до 80 места предлага перфектната обстановка за бизнес събития и семинари. Интериорът на залата е изпълнен в стила на хотела, съчетавайки елегантност и комфорт, което създава мотивираща и приятелска атмосфера за всички присъстващи;
  • паркинг – на разположение на гостите е удобен подземен паркинг на 2 нива, с осигурен контрол на достъп.

Гостите може да се възползват още и от салон за красота, пране и химическо чистене, електростанция, Рум Сервиз, както и от масаж. Съчетанието от тези услуги не само че отговаря на високите изисквания за лукс и комфорт, но също така осигурява функционалност и удобство, които са необходими за успешно комбиниране на работа и отдих в динамичната среда на столицата.

Превъзходно обслужване и нови кулинарни изживявания

Ресторантът на хотела, разположен на два етажа, привлича със своята изискана атмосфера и майсторски приготвени ястия. Приятелското обслужване и вниманието към детайла правят всяко хранене специално.
Новият хотел в София е чудесно място за провеждане на бизнес обяди и романтични вечери, предоставяйки автентични и иновативни блюда.

На територията на хотела може да се насладите още на релаксираща обстановка на фона на приятна музика и чаша коктейл в Лоби бара.

Изборът на Blue Star Luxury Hotel за престой в София е залог за незабравимо преживяване. Независимо дали търсите място за вашето следващо събитие, или искате да се отдадете на заслужен релакс, Blue Star ще надмине вашите очаквания със своя професионализъм и гостоприемство.

.