Реклама

Световният лидер на консервирани и замразени зеленчуци Bonduelle лансира най-новия си продукт на българския пазар. Ready Meal от Bonduelle променя играта за тези, които искат да се хранят добре, но нямат време да готвят. С иновативния си подход Ready Meal предлага решение, което е едновременно полезно и удобно. След едва 10 минути в кухнята на масата ще започне да ухае ароматът на току-що приготвено, изцяло здравословно и свежо ястие, което може да се консумира както за гарнитура, така и за основно.

Гамата от налични вкусове - средиземноморски микс, рустик и провансал - гарантира, че има нещо за всеки вкус. Независимо дали търсите лек обяд или задоволителна вечеря, Ready Meal ще ви осигури. Така например Mediterranean Mix съчетава свежестта на летните зеленчуци със засищащи картофи. Rustic миксът представя земни зеленчуци, отново картофи и два вида гъби – шампиньони и горски гъби. Вкусът на Provesal е идеален за гарнитура или леко основно ястие със свежестта на броколите, моркови, картофи и зелен фасул. Предимството на готовите ястия на Bonduelle, е че приготвянето им отнема едва 10 минути, благодарение на това, че пристигат с готов сос и не е нужно да бъдат добавяни каквито и да било съставки или подправки.

„Нашата мисия винаги е била промяната. Още от създаването си, Bonduelle се стреми да мотивира потребителите да използват повече зеленчуци в чиниите си. Забързаното всекидневие е пречка за мнозина да следват здравословен начин на живот, но ние като компания в този бранш се чувстваме длъжни постоянно да намираме решения на тези проблеми. Ready Meal е поредното такова в богатото портфолио на Bonduelle” – споделя Цветан Вълчев, National Key Account Manager Bonduelle.

Защо да чакате? Отидете до най-близкия магазин и грабнете Ready Meal от Bonduelle, за да се насладите на вкусна и здравословна храна само за 10 минути. С Ready Meal можете да имате най-доброто от двата свята – удобство и здраве – без компромис.

(Платена публикация, предоставена от Bonduelle).

 

.