Реклама

Обичате ли да следвате последните технологии и да се наслаждавате на повече от просто “Уау” усещане. Е, готови ли сте за това, което ще ви представим в следващите редове? Запознайте се с новия iPhone 14, който ще ви отведе в друго измерение.

Преди всичко ще започнем с това, че като всяка друга серия и тази предлага четири фантастични модела:

  • iPhone 14
  • iPhone 14 Plus
  • iPhone 14 Pro
  • iPhone 14 Pro Max

И да, знаем, че инвестицията в iPhone 14, независимо кой модел изберете, е значително по-скъпа, но това, което ви предлага, със сигурност си струва обмислянето на покупката му.

Камера, която ще ви направи професионален фотограф

Неслучайно iPhone 14 е наричан фотогений. Детайл в детайла – той предлага революционно нова система от камери, която можем да сравним с професионална.

Насладете се на камера с четирипикселов сензор за перфектно запечатани моменти, до цели три пъти при Ultra Wide камера, както и до два пъти при основна камера, телефото и TrueDepth.

С iPhone 14 видеата не са това, което бяха. Action режима предоставя гладки видеа, независимо дали стоите на място, вървите, катерите се или тичате нанякъде. Deep Fusion и 4K ви гарантира високо качество на заснемане на видеата. И разбира се, Cinematic режимът, с който ще заснемате клипове като от Hollywood.

Ако обичате да си правите селфита сами или с приятели, то TrueDepth предната камера ще направи два пъти по-добри снимки благодарение на своята по-широка бленда и автофокус.

Тук трябва да кажем, че основната камера на iPhone 14 и iPhone 14 Plus е 12 MP, докато тази на iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max е цели 48 MP. И четирите модела разполагат с Ultra Wide камера, Truedepth камера и Photonic Engine с помощта на които заснемате перфектни кадри независимо от светлината.

Скоростно бърз процесор

Високата производителност и бързата работа на процесора, независимо колко много задачи изпълнява едновременно, не са чужди за iPhone 14. В тази връзка моделите iPhone 14 и iPhone 14 Plus се различават от моделите iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max.

От една страна iPhone 14 и iPhone 14 Plus разполагат с A15 Bionic чип, а моделите Pro и Pro Max разполагат с най-новия и най-бърз чип, създаван до този момент, а именно A16 Bionic чип.

Високо ниво на сигурност и безопасност

Нещо повече, всички модели от серията iPhone 14 предоставят изключително високо ниво на защита и сигурност. Най-новото и по-специфично като функции, което този смартфон ви предлага, е функцията Emergency SOS и Crash Detection.

Всъщност тези две функции са изключително полезни, тъй като са създадени с цел по-голяма безопасност в случаите на възникнали критични ситуации и настъпили пътно-транспортни произшествия.

Цветове, на които не можете да устоите

Преди всичко ще кажем, че всеки един от моделите предлага достатъчно голям Super Retina XDR дисплей, а именно iPhone 14 и 14 Plus са с 6.1-инчов екран, докато iPhone 14 Pro и Pro Max с 6.7-инчов екран.

Това ги прави удобни за работа, включително отговаряне на имейли, редактиране на файлове, а тези сред вас, които са създатели на цифрово съдържание, могат лесно да обработват снимки и видеа, за да постигнат желания ефект.

Наситените и ярки цветове са постигнати благодарение на OLED технологията, която осигурява изключителен контраст за максимално наситено черно и чисто бяло.

Високата резолюция от своя страна прави картината да изглежда реалистично, улавяйки всеки един детайл и всяко едно движение. А дисплеят TruTone е създаден с любов към вашите очи, тъй като се стреми да ги щади. Това е възможно благодарение на функцията си да се адаптира спрямо околното осветление.

Ще завършим с това колко красив и елегантен е дизайнът на iPhone 14, а стилните цветове, в които се предлага, придават перфектния завършек на това изключително устройство.

Тагове: iPhone смартфон