Kaufland България и Samsung България обявиха стратегическо партньорство

Kaufland е първият ритейлър за бързооборотни стоки у нас, който разширява портфолиото си с продукти от технологичния гигант

Реклама

От 15.05., понеделник, широка гама от продукти Samsung могат да бъдат открити в магазинната мрежа на най-голямата ритейл верига у нас.

С това Kaufland България се превръща в първата верига за бързооборотни стоки, която започва да предлага в специална кампания продуктите на корейския гигант. Партньорството на двете компании в България стартира с атрактивни предложения за лоялните клиенти на ритейлъра.

От 15.05. до 02.07.2023 г. всички клиенти на Kaufland ще могат да се възползват от ексклузивни цени с до 40% отстъпка на десет избрани продукта Samsung като активират определен брой точки от своите карти за лоялност – Kaufland Card. Сред продуктите са както смарт телефон и часовник, таблет и саундбар, така и два вида телевизори, монитор за компютър, микровълнова печка и прахосмукачка.

Партньорството ни със Samsung България e от стратегическо значение. С компанията споделяме еднакви ценности – държим на безкомпромисното качество, стремим се към иновации и оптимизации на продуктите и бизнеса ни. Позиционирането на продукти от портфолиото на Samsung ни дава възможност да разширим асортимента си и да предлагаме актуални предложения на нашите клиенти“ - споделя Симон Хаубрих, Директор дирекция „Нехранителни стоки“ в Kaufland България

Щастливи сме, че от днес богат избор от продуктите на Samsung са още по-достъпни за нашите потребители в мрежата на Kaufland България. Сред специалната селекция могат да бъдат открити различни продукти, които улесняват ежедневието, благодарение на иновациите на компанията. “, каза Мария Синигерова, Маркетинг мениджър в Samsung България.

Двете компании се обединяват за ексклузивно и дългосрочно партньорство, което да подпомогне технологичната достъпност на най-широко ниво. Чрез веригата хипермаркети, уредите на Samsung ще бъдат още по-достъпни за над 1.2 млн. от клиентите на ритейлъра седмично.

.