Клиентите на Lidl пестят над 100 лв. месечно с Lidl Plus

Приложението вече има над 1 300 000 дигитални потребители, които са спестили общо над 14 млн. лeва през изминалата година

Реклама

Над 100 лв. месечно могат да спестят потребителите на приложението Lidl Plus, ако използват всички налични промоции и купони за месеца. Подобрената услуга дава възможност на клиентите да се възползват от всички промоции без предварителна активация, като такава остава задължителна само за купоните. Така пазаруването с Lidl Plus е още по-лесно и удобно. Приложението вече има над 1 300 000 дигитални потребители, които са спестили общо над 14 млн. лeва през изминалата година.

Друга новост в Lidl Plus е оптимизираната потребителска кошница. В нея клиентите ще открият списък за пазар, чрез който могат да организират удобно всичко необходимо за седмичното посещение в магазина. Всички промоции, купони, както и предложения с намаление извън Lidl Plus могат да се добавят удобно в списъка за пазар само с едно натискане. Незаменим плюс е и възможността за проследяване на покупките в дигиталната касова бележка. Това е особено удобно при по-големи покупки и техника, като служи за гаранция при евентуално възникнала нужда за връщане на дадена стока.

Сред всички предимства на приложението е и секция “Партньори”, която помага да пестим и извън магазините на Lidl, бърз достъп до информация за най-доброто време за пазар в избрания магазин, както и удължено време за връщане на нехранителни продукти.

Всеки месец Lidl Plus дава възможност и за допълнителни намаления и награди с активации, които отключват по-ниски цени за избрани продукти, които вече надхвърлят 30.

Повече за приложението и лесен достъп за сваляне можете да откриете тук.

.