Лятна бебешка количка ZIZITO Sandra - сигурност, безопасност и стил

Швейцарският бранд ZIZITO създава каталог от продукти, които са безопасни, практични, мобилни и завършени по логиката на съвършения минимализъм

Реклама

Да си родител в 21 век е предизвикателство поради няколко причини.

Първата е огромното разнообразие от продукти, марки и модели бебешки аксесоари, които създават "парадокса на избора” - сериозно объркване, причинено от наличието на твърде много опции.

Втората е динамиката на съвремието ни - постоянното движение и множеството ангажименти, които често родителите трябва да изпълняват заедно с детето си.

За да отговори възможно най-добре на тези чисто културни специфики на нашето време, швейцарският бранд ZIZITO създава каталог от продукти, които са безопасни, практични, мобилни и завършени по логиката на съвършения минимализъм.

Днес говорим за един точно такъв продукт - бебешката количка ZIZITO Sandra, подходяща за деца на 6+ месеца и с тегло до 15 килограма. Тя е съвършеният градски аксесоар, а техническите ѝ характеристики правят избора много лесен - защото вече е възможно да имате всичко необходимо в рамките на само един продукт.

Конструкция и материали за изработка

ZIZITO Sandra има лека и здрава основна конструкция от алуминий - доказано най-добрият материал, когато става въпрос за баланс между издръжливост и тегло.

Върху шасито на количката е монтирана широка текстилна вложка, изработена от висококачествени, дишащи и хипоалергични материи.

Колелата на модела са малки и леки - изработени от мека EVA пяна. Материалът съчетава ниското тегло на пластмасата с плавния ход на естествената гума, като същевременно показва по-голяма издръжливост и от двата материала.

Всички елементи на конструкцията са свързани един с друг с помощта на закалена пластмаса, която запазва лекотата без да компрометира устойчивостта.

И за да бъдете сигурни, че теорията се пренася в практиката на 100%, можете да видите индивидуалния сертификат за безопасност на модела ZIZITO Sandra, издаден от независимата лаборатория SGS Швейцария.

Дизайн и стил

Разбира се, функционалостта е много важна. Но съвършенството може да бъде постигнато само тогава, когато тя идва в комбинация със стил, естетика и класно изпълнение.

Моделът ZIZITO Sandra залага на абсолютно класически, универсален и изчистен дизайн, подходящ за всички полове и всички възрасти. Количката се предлага в три цветови разновидности, а именно:

- Изчистено черно, без допълнителни цветни или фигурални елементи;

- Изчистено сиво с черни елементи върху подложката за крачета и коланите;

- Сиво с бели точки, разположени върху малки участъци на сенника, коланите и основата за крачета.

Всеки един от дизайните е в тъмната гама, гарантирайки по-голяма устойчивост срещу видими петна и по-лесно почистване при наличието на такива.

Допълнителни екстри на модела

Чисто технически, ZIZITO Sandra е създадена така, че да осигурява едновременно комфорта на бебето и на възрастния, който се грижи за неговото придвижване. С цел оптимизация на сигурността и удобството, моделът е оборудван със:

- Телескопична дръжка за по-лесно транспортиране.

- Опции за регулиране на позициите на седалката и опората за гърба.

- Удобен кош за багаж с голяма вместимост.

- Покривало за крачета за по-студените месеци.

- Спирачната система с едноточково блокиране на задните колела.

- Подвижен предпазен борд в предната част.

- 5-точков предпазен колан с регулируем размер.

- Лесно сгъване с един бутон и компактни размери в сгънато състояние.

Резултатът е еднозначен: перфектна мобилност в градска среда, лесно транспортиране през препятствия и големи разстояния, както и 100% гаранция за безопасност за детето.

Последно, но не и по значение - ZIZITO Sandra е абсолютно достъпно удоволствие, което е посилно за бюджета на всяко семейство. Именно в това се корени културата и философията на работа на ZIZITO Швейцария - в достъпната грижа от висок клас. Защото никой, никога, при никакви обстоятелства не трябва да бъде принуден да прави компромис с тези, които обича!

.