Реклама

Първият по рода си луксозен, бутиков дом за възрастни в България ще отвори врати на 1 май 2022 г. в София! В резиденция "Smart Social Care" се предлагат най-висок клас на настаняване и услуги, умни решения за следене на здравословното състояние и отлично качество на живот.

Резиденцията на практика е ново поколение дом за спокойни старини и е предназначена за  хора, които държат на доброто здраве и самочувствие в златната си възраст. Предлага се първокласен пакет “Резидентска грижа” за седмично, месечно или годишно настаняване.

В него са предвидени: 24/7 медицинско наблюдение; рехабилитация; психологична подкрепа; ежедневно 4-степенно меню и споделена кухня; грижи за външния вид; социални контакти, развлечения, удобства и битови услуги. Целта е да се предостави на потребителите истинско луксозно и емоционално преживяване.

“Smart Social Care” осигурява медицинско наблюдение съобразно най-добрите практики от немската система за грижи за възрастни хора. Това включва: личен план за медицински грижи; временен личен лекар; сестрински грижи; ежедневен мониторинг на жизнените показатели; неотложна лекарска помощ; емпатия и добро отношение.  

В центъра на социалните услуги и рехабилитацията е  психологичната подкрепа, защото доброто психично здраве оказва огромно влияние върху качеството и продължителността на живота на възрастните хора.

Психотерапевтът на Резиденцията работи по уникален, авторски метод,  чрез който се преодоляват проблеми с паметта, „мозъчната мъгла“ и депресиите. “Smart Social Care” осигурява и програми за отслабване и физическа активност, съобразени с особеностите на възрастта, както и за контрол при диабет, за психично здраве и грижи след оперативна намеса. Те се осъществяват под лекарски контрол от обучени специалисти.

Луксозната резиденция “Smart Social Care” разполага с 6 просторни апартамента и мезонета, всеки от които с по 4 спални за еденично или настаняване по двама. Всяка спалня разполага със самостоятелна баня и тоалетна за максимален комфорт на резидентите.

За повече информация посетете сайта на Резиденцията.