Реклама

Месецът на любовта и пеперудките в корема е в разгара си. И макар 14 февруари да не е единствената дата, на която си казваме “обичам те”, това е време, в което всяка година влюбените очакват изненада. Предлагаме този път да бъдете малко по-нестандартни и да изразите чувствата си по най-сладкия и ароматен начин. Как? С изкушаващо печиво, което ще накара и Купидон да се влюби. Романтичните донати от “Фурната на Lidl” ухаят на любов и отдалеч нашепват “обичам те”. Покрити с деликатна глазура от млечен или бял шоколад с лешници, хрупкави вафлички и бисквитки, можете ги да откриете от 12 до 18 февруари във всички магазини на Lidl в страната.

За по-голям ефект сложете специалната селекция донати в красива опаковка, тайно я оставяте на видно място за вашата половинка с картичка и разтапящо послание: “Любовта говори още един език”. Повярвайте ни няма нищо по-романтично от внезапна изненада, и особено, когато е гарнирана с меки и пухкави донати.

Разбира се, от Lidl са помислили и за случаите, в които искате да изненадате любимия с още подаръци. В седмичната брошура на веригата ще откриете много подходящи предложения, освен класическите за такива поводи цветя, бонбони и питиета. Не забравяйте също, че  до 14 февруари в приложението Lidl Plus ви очакват специални тайни валентинки под формата на купони.

Изобщо месецът на любовта може да бъде повече от хрупкав, сладък и романтичен за вас и вашата половинка, стига да отскочите до най-близкия ви Lidl магазин. Най-хубавото всъщност, е че с “Фурната на Lidl” любовта празнува всеки един ден през годината. 

.