Стига вече СПАМ - какъв имейл да избера?

Реклама

Ако наскоро сте започнали малък бизнес или вече сте го разгърнали в по-голям мащаб, най-вероятно сте стигнали до момента, в който осъзнавате колко важни са вашият имейл адрес и електронна поща.

За всички бизнеси е важно да поддържат надеждна и сигурна връзка с клиенти и бизнес партньори. Безплатните имейл услуги обаче идват със своите предизвикателства, включително непрофесионално изглеждащи имена, СПАМ, фишинг атаки, липса на организация и категоризация и други.

За щастие, всички тези проблеми имат своето решение - професионален имейл хостинг. В тази статия ще обсъдим защо професионалният имейл хостинг е необходимост за всеки един бизнес и как може да ви бъде от полза.

Защо е важно да имате имейл с името на домейна ви?

Независимо от това какъв размер е бизнесът ви - малък, среден или голям, професионалното отношение и лик са първото нещо, което стари, настоящи и бъдещи клиенти забелязват. С развитието на технологиите, почти всички бизнеси разполагат с онлайн магазин или уебсайт, чрез които предлагат услугите си. Често първата допирна точка на комуникация между клиента и бизнеса ви е именно имейл адресът, опоменат в менюто за контакти.

Спечелете доверието на клиентите си

Не губете възможността да спечелите доверието на клиентите си преди още самата комуникация да е започнала. Имейлът е първото нещо, което те виждат, а когато той е с името на домейна ви, носи усет за постоянство и доверие. Имейлите с домейн звучат по-достоверно и надеждно, отколкото имейлите с безплатен достъп, които често се използват от физически лица.

Бъдете независими с платен имейл хостинг

Закупуването на професионален имейл хостинг има много предимства пред ползването на безплатен доставчик. Може би най-голямото от тях е независимостта, която печелите. С ползването на професионални услуги избягвате вероятността, в която безплатният доставчик спира услугите си или променя условията на ползване. Това от своя страна ви спестява много главоболия в следствие на изгубени имейл контакти и кореспонденция с важни клиенти и бизнес партньори.

Неограничен брой имейл акаунти

Професионалните доставчици на имейл хостинг услуги обикновено предлагат няколко различни плана, от които може да се възползвате. Това е чудесна възможност за разрастващи се бизнеси, които могат да започнат с по-малък план и да го надградят в последствие.

Разликата в плановете обикновено е броят пощенски кутии, броят на домейните, свободната памет и цената на месечния план.

Анти-СПАМ защита

Професионалният имейл хостинг предлага много по-добра анти-СПАМ защита от общодостъпните безплатни имейл доставчици. С професионален план ще сведете СПАМ-ът до абсолютен минимум, което ще улесни разчистването, филтрирането и категоризирането на важните от ненужните имейли.

Освен това, платените имейл услуги се грижат за безопасността на бизнеса и служителите ви. Системата успешно разпознава огромен процент от имейлите със злонамерени линкове и прикачени файлове, както и често срещаните фишинг атаки. С професионален имейл може да бъдете сигурни, че служителите ви няма грешно да се подведат и да отворят файл, който да застраши целостта на бизнеса и информацията ви.

По-добра маркетинг стратегия

Имейл маркетингът е в основата на добрата комуникация между вашия бизнес, услугите и промоциите, които предлагате, и крайния потребител. За клиента, който проверява пощата си, е важно да разпознае имейл адреса, от който е изпратено писмото, за да не го изтрие или филтрира като СПАМ. Веднъж филтриран като СПАМ, вашият имейл адрес вече няма да достига до основната папка на потребителя.

Допълнителни услуги

Заплащането за месечни професионални имейл хостинг услуги идва с редица допълнителни услуги, които могат да подобрят комуникацията и процесите в бизнеса ви.

По-голяма сигурност

Една от най-полезните допълнителни услуги, предлагани от професионални доставчици, е повишеното ниво на сигурност. Чрез тях ще може да зададете специфични параметри за влизане и достъп до определени папки с информация на избрани от вас потребители. В допълнение, ще можете да добавите повече от един метод за удостоверяване/идентификация на достъпващия акаунт.

Календари, контакти и съхранение

Други много полезни услуги, от които може да извлечете полза, са синхронизираните споделени и защитени общи календари на организацията, както и списъци с важни контакти, които може да филтрирате и сортирате. С активен месечен план ще имате и много повече достъпно място за съхранение в облака, като обикновено това зависи от абонамента, който сте избрали. Освен повече място за информация, ще имате възможност и да я достъпите независимо къде се намирате, дори да сте далеч от офиса.

Професионална поддръжка

Заплатените имейл хостинг услуги обикновено идват и с 24-часова професионална поддръжка, от която може да се възползвате в случай на необходимост. Ако сте изгубили достъп или сте изтрили по грешка важна информация, може да се консултирате с експерт на момента, който ще се опита да ви асистира.

Тагове: спам мейл