Тейлър Суифт, Бионсе и Дуа Липа в спор за наградите "Грами"

Развлекателните залози станаха отдавна една от възможностите за всеки истински фен и позволяват на мнозина да се възползват от своите холивудски познания

Реклама

Музикалната индустрия винаги е била вълнуваща и скъпа, особено след като се има предвид, че там се говори за милиони долари. Благодарение на стрийминг платформите музикантите стават все по-богати. Колкото по-успешен е един изпълнител, толкова повече реклами подписва, следователно и приходите започват да се увеличават драстично. В САЩ всяка година музикалните изпълнители с най-много закупени албуми получават номинация за най-добър изпълнител, но също така присъства и номинация за най-добра песен.

В състезанието за наградите "Грами" ще забележим, че номинациите са възможно най-често с помощта на американската публика, следвани от Европа или по-точно там, където потребителят разполага с възможност да стриймва дадена песен, без значение от кое устройство. В миналото форматът следеше колко точно пъти ще се продаде албумът – плочата или аудиокасетата, която се продава. Има и случаи, в които Джей Зи например спечели наградата за най-продаван албум, след като подписа договор с компания, която при закупуване на неин продукт, предоставяше и албума, следователно дори и да не е бил слушан, той се води за продаден.

Тази година в челната тройка за най-добра песен ще открием Тейлър Суифт, Бионсе и Дуа Липа. Песните на трите изпълнителки са съответно: Cardigan, Black Parade и Don’t Start Now. Всяка от тях вече може да се похвали със сериозно количество призове, а и да не забравяме, че трите са често спрягани за изпълнител на годината и, разбира се, създател на най-добрата песен и албум.

Мнозина често успяват да познаят настроението на по-критичната публика и журито, което прави номинациите в това отношение. Ако разгледаме по-сериозно анализа на Bet365, представен от Silentbet, ще открием, че присъстват и залози именно за развлекателната индустрия. Ето защо този оператор пита, заедно с още много други фенове, кое ще е парчето на годината.

Все по-често ще откриваме такива предложения, особено след като този формат се провежда по веднъж на годината, а журито е доста предсказуемо в това отношение и ни предоставя достатъчно информация за анализ. Тейлър Суифт се нарежда на първо място, поне според букмейкъра, следвана по-стъпките от Бийонсе и Дуа Липа, но картината става малко по-различна, защото ако говорим за албум, Тейлър отново държи първото място, а Дуа Липа се нарежда една позиция напред.

Развлекателните залози станаха отдавна една от възможностите за всеки истински фен и позволяват на мнозина да се възползват от своите холивудски познания. Като говорим за Холивуд, не трябва да забравяме, че съществуват и прогнози за филмовата индустрия, а някои оператори дори предлагат възможност да наддаваме за събития в следващите сезони на даден сериал. Присъстват дори и възможности за риалити предавания. Разчупвайки малко атмосферата, операторите очевидно подобряват своите платформи и ни позволяват да изпитаме тръпката от холивудските награди малко по-ясно и красиво.

 

.