Триколка ZIZITO Zoe 7-в-1 - безопасна адаптивност към нуждите на растящото дете

Седем продукта в една интелигентно създадена модулна конструкция

Реклама

Всеки родител знае, че "паркингът" на растящото дете има потенциала да придобие застрашителни размери. Триколка с педали или без педали? Със или без родителски контрол? Със или без сенник? С возене по посока на движението или обратно? 

Швейцарската марка ZIZITO има страхотен отговор на всички тези въпроси: всичко в едно! Моделът Zoe 7-в-1 е съвременно, модерно, безопасно и бюджетно решение, което подлежи на постоянна и изключително лесна персонализация. 

Какви опции предлага тротинетката, за кого е подходяща и какви са предимствата, които я правят абсолютно уникална? Поинтересувахме се, тествахме и сме готови да ви разкажем!

Седем продукта в една интелигентно създадена модулна конструкция

Триколката Zoe 7-в-1 на ZIZITO може да се модулира в седем различни варианта, а именно:

1. Триколка с облегалка, сенник и ръкохватка за бутане;

2. Триколка с облегалка, сенник и ръкохватка за бутане с обърната седалка;

3. Триколка с облегалка и ръкохватка за бутане;

4. Опростена триколка с ръкохватка за бутане;

5. Триколка с облегалка и сенник;

6. Триколка с облегалка;

7. Опростена триколка.

Моделът може да се задвижва както чрез въртене на педалите от детето, така и с помощта на родител - чрез подвижната дръжка за родителски контрол.

Елементите и посоката на возене могат да се сменят бързо, лесно, гъвкаво и неограничено - според желанието на детето и родителите, според ситуацията и според настроението. 

Съвършена безопасност на всички варианти

Освен удобна за родителите и децата, Zoe 7-в-1 е и гарантирано безопасна във всяка една от възможните си модификации.

Моделът има индивидуален сертификат за безопасност, издаден от независимата швейцарска лаборатория SGS. Сертифицирането идва вследствие на щателно тестване на изходните материали, конструкцията, механизмите и поведението на продукта по време на употреба. 

По този начин, сертификатът гарантира както високото качество на всеки отделен елемент, така и перфектната функция на всички елементи в едно цяло. Резултатът? Стабилност, сигурност и възможно най-висока гаранция за безопасно изживяване - както по време на управление, така и в случай на непредвидени препятствия и инциденти. 

До вас през всички фази от развитието на детето

Триколка ZIZITO Zoe 7-в-1 е създадена така, че да отговаря адаптивно на нуждите и степените на физическо развитие на деца от 18 месеца до 5 години. 

Това е един изключително широк диапазон, в който обикновено се налага закупуването на поне две или три различни превозни средства за деца. Моделът ви предлага възможността да спестите максимално много - от времето си за избор, от жизненото си пространство, и от семейния си бюджет.

Причината е проста - ще получите възможността да бъдете гъвкави и адекватни на ситуацията, закупувайки един единствен продукт, който е бюджетен, устойчив, компактен и отговарящ на най-високите швейцарски стандарти за качество. 

Допълнителни предимства на триколка ZIZITO Zoe 7-в-1 

И ако всичко казано дотук не е достатъчно - има още! Някои от най-атрактивните допълнителни предимства на модела включват например:

- Компактни размери както в сгънато, така и в разгънато състояние;

- Леки и стабилни PU колела с лагери и издръжливо гумено покритие;

- Лека и здрава алуминиева рамка;

- Сигурен, 3-точков предпазен колан;

- Възможност за използване на триколката като колело;

- Бързо и надеждно гаранционно обслужване.

Трите цветови вариации на триколката - червена, черна и тюркоазена - я правят стилово неутрална и подходяща както за момчета, така и за момичета. 

В комбинация със стилния минималистичен дизайн, тя се превръща в един от най-обещаващите продукти за деца на родния пазар - с дълъг експлоатационен период, множество опции за персонализация и впечатляващ баланс между цена и качество.

Защото да имате всичко наведнъж вече не е скъпоструващ лукс, а достъпно удоволствие, идващо с любов, грижа и висок професионализъм от ZIZITO. 

 

.