TUBORG OPEN СЕ ЗАВРЪЩА В БЪЛГАРИЯ С НОСИТЕЛИТЕ НА ГРАМИ THE CHAINSMOKERS

За пръв път зрителите са тези, които ще определят развръзката на кампанията Tuborg Open

Реклама

Популярната датска бира Tuborg обяви завръщането на Tuborg Open на живо в днешното предаване на „Гласът на България“, като в кампанията ще участват носителите на награди Grammy и топ изпълнители в класацията на Billboard - The Chainsmokers.

През 2020 г. Tuborg Open ще даде шанс на един от талантливите полуфиналисти в „Гласът на България“ да създаде изцяло нова песен, използвайки музика на The Chainsmokers.

За пръв път зрителите са тези, които ще определят развръзката на кампанията – те ще могат да гласуват за изпълнителя, който биха искали да се присъедини към Tuborg Open. Победителят ще бъде обявен на живо по време на финала на шоуто – 14 юни!

Музикалната платформа Tuborg Open се заръща в България за трета поредна година, за да даде възможност на хората да открият нови хоризонти и вълнуваща музика, която не познава граници. По този начин музикалните фенове в страната ще бъдат призовани да се присъединят към бийта на новото парче, което ще включва музика на The Chainsmokers.

Дуото The Chainsmokers, което се състои от продуцентите Алекс Пол и Дрю Тагарт, бързо се превърна в една от най-горещите музикални сензации след постигането на международно признание през 2016 г. Техният стил включва инди, прогресив и поп музика, и претърпя изключително развитие през последните години след успеха на едни от най-пробивните парчета като “Don’t Let Me Down” с участието на Daya, “Closer” с участието на певицата Halsey и “Something’s Just Like This” с Coldplay.

Ето какво сподели Дрю Тагарт по повод възможността българските фенове да гласуват за любимите си изпълнители: „Винаги обичаме, когато публиката се включи активно, така че е наистина вълнуваща възможност да бъдем част от проект, който допринася изключително за развитието на културата“. Алекс Пол добави: „Гласът на България" е шоу, което насърчава талантите, затова е наистина вълнуващо, че си партнират с Tuborg Open. За мен също е вълнуващо да разбера кой ще бъде избран!“.

Теодор Несторов, маркетинг директор в "Карлсберг България" коментира: „Сътрудничеството в рамките на този проект дава възможност за развитието на младите български изпълнители и стимулира музикалната култура в България. Щастливи сме, че и тази година си партнираме с „Гласът на България“, за да създадем изцяло ново лятно парче заедно с един от полуфиналистите в шоуто. Тази година всички фенове могат да се включат и да гласуват за любимия си певец, защото пред музиката няма граници.“

Влезте на www.tuborg.bg, за да гласувате за любимия си изпълнител, който да стане част от Tuborg Open.

За Tuborg Open

Tuborg Open превръща музиката в платформа за споделяне, за да насърчи хората да останат „отворени за повече“ и да предизвикат собствените си възприятия. В света на музиката това означава да изживеем всичко по нов начин, миксирайки различни култури, стилове и усещания. Идеята е, че винаги има нещо ново за откриване – нова музика, нови приятели, нови места, нови преживявания. Ето защо за втора година платформата Tuborg Open дава на младите артисти уникалния шанс да си сътрудничат със световноизвестни музиканти, за да развиват таланта си, да откриват нови възможности и да създават собствени музикални проекти.