Реклама

Лятото едва започва, но за родителите, които имат бъдещ ученик вкъщи, подготовката за следващата учебна година вече заема голяма част от мислите им. Особено явно е това при семействата с първокласници.

Всяка година родителите и бъдещите ученици откриват нужното на едно място – в Orange center. А всяка година раниците, които биват избирани, трябва да отговарят на все повече изисквания.

От край време родителите знаят за вредата, която тежките раници могат да окажат върху стойката на децата, затова и е важно да се обръща голямо внимание на материалите, от които са изработени моделите. Предпочитани са ергономичните раници с ортопедичен гръб, които предоставят още по-високо ниво на сигурност. Друг важен фактор е чантите да са достатъчно издръжливи, с добро уплътнение на гърба и дъното, но и да са достатъчно леки - когато са пълни, те не бива да надвишават 10% от теглото на детето. 

Същевременно всеки родител знае колко трудна задача е да се открият модели, които да се харесат на външен вид от малчугана и едновременно да отговарят на всички изисквания за качество.

През последните години се появи и ново предизвикателство, което затруднява избора на родителите – съображението с цената на ученическите раници

В Orange center сме се постарали да подберем продукти, които да отговарят на всички тези изисквания, така че да знаете, че заплатената сума оправдава качеството и осигурява дълготрайност на покупката.

За да сме сигурни, че всички ученици ще открият желаната от тях раница, а родителите им няма да трябва да платят прекалено скъпо за нея, представяме новите продукти възможно най-рано и правим селекцията възможно най-обширна.

А какви ученически раници да очаквате тази година от нас? Представяме Ви част от новите колекции в Orange:

Запознайте се с новите предложения на Pepe Jeans

И тази година колекциите на Pepe Jeans се открояват с голямо разнообразие. Сред предложенията на марката лесно можете да откриете модел, който да допада на вкуса Ви и този на детето Ви. Има ги цветните и открояващи се раници, както и тези с напълно изчистен дизайн, подходящ за минималистите.

Това, което най-силно откроява Pepe Jeans от останалите марки обаче, е вниманието към детайла. Предложенията на марката са с удобен и подсилен гръб, както и с регулируеми презрамки, които да минимизират вредата върху стойката на детето. Моделите, дело на Pepe Jeans, са проектирани да бъдат мултифункционални – раниците са подходящи както за училище, така и за свободното време.

Същевременно чантите на марката са с уплътнени прегради, които да опазят разнообразни мобилни устройства като лаптопи и таблети, които стават все по-необходими по време на ученическата работа.

Как изглеждат новите колекции на Busquets?

Марката, която придобива все по-голяма популярност, благодарение на красивите си модели, не разочарова със селекцията си и тази година. Ще откриете богато разнообразие от цветни дизайни, вдъхновени от бохо и скейтърския стил, фламенкото, спорта и още много други очарователни мотиви.

 

Разнообразието от позитивни послания и нежни принтове правят моделите подходящи както за деца в началните курсове, така и за по-големите ученици. Сред предложенията на Busquets ще откриете модели с ергономичен гръб и с много джобове, които да поберат безбройните вещи, нужни на ученика.

Ето ги и най-актуалните предложения на Miquelrius

За поредна година раниците на известната марка Miquelrius са не само красиви и функционални, но и са създадени с мисъл към природата. Всички нови предложения на марката са насочени към борбата срещу излишъка на пластмаса в океаните. Затова и раниците с името на бранда са изработени от рециклирани пластмасови бутилки.

Това обаче не пречи продуктите да предлагат едновременно и качествена изработка, и красив дизайн. Ще откриете привличащи окото десени и елементи, светещи в тъмното. Те имат не само декоративна функция, но и обещават по-високо ниво на безопасност за децата дори в условия на ниска видимост.

Новите колекции на Enso и какво трябва да знаете за тях

За малките мечтатели марката Enso предоставя множество подходящи избори. Сред тазгодишните колекции се открояват модели, украсени с мотиви с роботи или вдъхновени от приказните създания, както и такива с очарователни десени, подходящи за децата, които някой ден искат да обиколят света.

Подобно на повечето предложения в селекцията на Orange, раниците на марката са съобразени със съветите на ортопедите и могат да бъдат носени по няколко начина, така че да бъде избегната вредата върху стойката на децата. По същата причина и моделите са съвместими с всички видове тролеи за раници.

Има много, за което да се тревожите, когато подготвяте детето за училище. Нека въпросът как да изберете качествена детска раница да не е сред грижите Ви. Доверете се на Orange.

Очакваме Ви с богата и постоянно обновяваща се селекция от продукти за училище, книги, играчки, идеи за подаръци и много други примамващи предложения.