Реклама

В столичния Culture Beat Club българските производители на очила за виртуална реалност – Intoit Bulgaria, представиха новите модели очила на фирмата, с които имат намерение да завладеят света.

На събитието присъстваха партньори и клиенти на фирмата, в лицето на едни от най-големите компании в България, както и водещи рекламни агенции. Визионерът и предприемач Мирослав Запорожанов откри събитието със специална презентация. След представянето на новите проекти и модели, присъствалите имаха възможност лично да изпробват новите модели.

Единственият производител на очила за VR в България, който до миналата година предлагаше само един модел, обяви, че през 2017-а започва производство на четири изцяло нови модела. Дизайнът и разработката са отнели повече от шест месеца и са дело на екипа на Никола Тотухов и Христо Шомов. Три от моделите са изработени от специално гравирано дърво и са уникални за света. До седмици те ще бъдат пуснати в продажба на сайта на Intoit – vrshop.bg, като предстои и популяризирането им по целия свят. Очилата работят с почти всички модели смартфони, които при поставяне в тях играят ролята на дисплей.

За тези модели очила вече има над 2000 безплатни приложения само за Android и огромно видео съдържание в YouTube.

.