Време е за опасно падащи цени в ЗОРА, пазарувайте с намаление до -40%!

Имате възможност да се възползвате от намаления до -40% на избрани уреди, както и да закупите всички стоки над 300 лв. на изплащане без оскъпяване на 20 равни месечни вноски

Реклама

Знаем, че всички с нетърпение чакате този период от годината, в който можете да пазарувате изгодно за вас или за близките си. Чакането свърши! Търговска верига ЗОРА стартира кампанията си “Опасно падащи цени” в периода 16.11-20.11.2023 г.

Имате възможност да се възползвате от намаления до -40% на избрани уреди, както и да закупите всички стоки над 300 лв. на изплащане без оскъпяване на 20 равни месечни вноски! 

Можете да пазарувате онлайн на сайта на ЗОРА - zora.bg или в някой от техните 39 магазина. Припомняме, че през 2023 г. освен новата си Логистична база, търговската верига откри и два нови магазина в градовете Кърджали и Карлово, като съвсем скоро веригата отваря и 39-тия си магазин. 

Първият магазин ЗОРА в гр.  Дупница отваря врати точно на 17.11.2023 г. в 10:00 часа, за да зарадва всички свои клиенти именно с “Опасно падащи цени”. Магазинът се намира на ул. Орлинска 52 и ще очаква всички жители и гости на града! 

Даваме ви няколко причини защо да се запътите към магазини ЗОРА още сега! 

Отстъпки до -40% на избрани уреди

В периода 16.11-20.11.2023 г.  имате възможност да закупите желан от вас уред с до 40% отстъпка! Можете да обновите стар уред или да закупите нов, за който мечтаете отдавна. ЗОРА предоставя страхотни намаления на избрани уреди и сме сигурни, че всеки ще открие нещо за себе си! 

Възможност за разсрочено плащане

Какво по-хубаво от това да се сдобиете с мечтания уред без да трябва да плащате цялата сума в момента на покупката? ЗОРА ви предоставя възможност да закупиш всеки уред над 300 лв. на изплащане без оскъпяване и то на 20 равни месечни вноски. Дори да не сте добри в математиката, сме сигурни, че вече сте сметнали колко е изгодно това предложение.  

Подгответе се за празниците!

Вероятно често се случва да оставяте пазара на коледни подаръци за последния момент. Намаленията в ЗОРА се идеален повод тази година да се подготвите от по-рано и да изберете подаръци за близките си. Разнообразието, което предлага търговската верига е много голямо и можете да съобразите подаръка изцяло с бюджета и нуждите на близките си. Без значение дали ще заложите на нов уред за здравословно готвене, нова преса за коса или на мечтания телевизор - ЗОРА ще задоволи всички ваши желания. 

Не на последно място търговска верига ЗОРА ще ви предложи огромно разнообразие от марки и модели, така както винаги го е правила. ЗОРА не спира да се старае да разраства асортимента си, за да удовлетвори високите критерии на клиентите си. Консултантите в магазините или на телефон *3030 ще ви запознаят с различни варианти за изгодно пазаруване на лизинг, възможност да удължите гаранцията на закупения от вас уред или да го застраховате. Условията за всички допълнителни услуги, които предлага ЗОРА, могат да бъдат намерени и на сайта www.zora.bg. 

Приятно пазаруване по време на акция “Опасно падащи цени!”

Общи условия на Акция Опасно падащи цени ТУК.

https://gdebg.hit.gemius.pl/lshitredir/id=0siVf2rhrZgdZ5vEbTGanGYm7OmZeDfTe45EALgaYfT.O7/fastid=ibvrtoqijrevhindmmorrzkmgqmp/stparam=qhhgjxngcm/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://zora.bg/?utm_source=btv&utm_medium=pr&utm_id=OPC
Тагове: Зора

.