За любителите на кокоса: Subway посреща лятото с Coconut Iced Coffee

Реклама

Какъв по-хубав начин да започнете деня си от чаша ароматна напитка, усмивка и заряд със здраве и енергия!? А още по-добре, когато това начало е споделено със семейството или приятели. Кокос в кафето ще го направи още по-ароматно и вкусно. Все пак не е достатъчно само да се събудите. Хубаво е да го направите приятно и да отворете всичките си сетива.

Кокосът може не само да събуди спомени за горещите летни дни на плажа, но и да допринесе за доброто ви здраве и хубавата ви фигура. 

Ако и вие обичате кокос, идете в Subway и си поръчайте Coconut Iced Coffee. Напитката е част от лятната им селекция и се предлага в периода от 19 април до 5 септември.

В офертата има и още едно изкушение - бисквитка с аромат на малинов чийзкейк. 

Ако сте любители на кокоса и айс кафето, непременно прочетете тези любопитни факти:

  • По всяко време може да освежите деня си с едно невероятно вкусно Coconut Iced Coffee.
  • Кокосово лате на Subway получава свежия си и тропически вкус от сироп “Monin".
  • Милиони хора по света всеки ден отпиват глътка от тази ароматна смес, след което стартират енергичния си ден.
  • Това е един от най-сигурните и лесни начини да се пренесете мислено на тропически остров, дори в момента да сте на софийски булевард.Coconut Iced Coffee е налично във всеки един от 25 обекта на Subway. Ресторантите Subway са на българския пазар от 2008 г. и оттогава не разочарова своите клиенти с голямото си разнообразие от сандвичи, салати, студени и топли напитки.

В Subway умеят да задоволят всеки един вкус в зависимост от сезона. Предишният бе подвластен на Chocolate Orange Latte. Слънчевите месеци ще има по много от Coconut Iced Coffee. Есента ще бъде в оранжево и ще бъде с мирис на Pumpkin Spice Latte (от 6 септември до 30 октомври). Докато празничните дни в края на годината се запазени за Cinnamon Latte (1 ноември до 31 декември).

Ако тялото ви алармира за кафе: мястото е Subway, а изборът е Coconut Iced Coffee!

Тагове: