Защо стажът в Лидл България е чудесна възможност за всеки студент?

Реклама

„Действай още сега, не чакай, работи върху нещата, които искаш!“ - това е съветът на един студент към самия него отпреди година. През лятото на 2023-та Борис Дедухов е кандидатствал за стаж в програмата на Лидл България, в която младите хора имат възможността да работят по конкретен проект и да черпят опит от личен ментор. Борис се справя успешно със задачите и само няколко месеца по-късно получава възможност да работи в компанията на 4-часов работен ден.

„Нямах търпение да започна“, разказва той.

Допълва, че компанията му дава достатъчно гъвкавост, за да може да съчетава следването с работата и е много доволен от избора си, защото продължава да се развива и да научава нови неща.

Всеки студент от България и чужбина може да бъде на мястото на Борис.

Стажантската програма е отворена за кандидатстване. На кариерния сайт на Лидл България младите хора могат да изберат един от 10-те проекта в отделите „Корпоративни комуникации“, „Администрация“, „Продажби“, „Логистика“, „Управление на стоки“, „Право и нормативно съответствие“, „Човешки ресурси“ и „Lidl Plus“.

Стажът е платен, за всеки от двата летни  месеца – от 1 юли до 30 август заплащането е по 1000 лева. Освен това младежите ще получат ваучери за храна на стойност 200 лева,  пет дни неплатен отпуск и един допълнителен ден отпуск за рожден ден, ако е в рамките на програмата, както и много специални подаръци.

Освен от своя персонален ментор, всеки студент ще има  възможността да усвои ценни знания  чрез различните обучения, предвидени по време на стажа.

Изборът на проект става още при кандидатстването, а тази година темите са много интересни и предизвикателни.

Ако имате умения в обработването и обобщаването на данни – от Lidl+ ще разчитат на вас да изготвите стратегия за подобрения и месечно проследяване на потребителското изживяване. В „Корпоративни комуникации“ ще се потопите в света на медиите и ще може да подготвите годишен комуникационен календар както за традиционните канали, така и за социалната мрежа Linkedin. Креативното мислене ще бъде високо оценено и при разработването на Концепция Perfect Day – за служителите по време на коледните празници. Организация на събитията в самата стажантска програма, развитие на общността на Lidl таланти, стратегия за управлението на пластмасата в опаковките са част от другите вълнуващи проекти.

Кандидатстването за стажантската програма на Лидл България за лятото на 2024-та година вече започна и ще продължи до 15 май, така че послушайте съвета на един млад човек – действайте още сега, не чакайте!

.