ZIZITO Fontana 3в1 - безопасна комбинирана количка с швейцарско качество

Бебешката количка съчетава в себе си два отделни продукта с три различни функции

Реклама

Бебешката количка е една от най-сериозните инвестиции през първите месеци и години от живота на детето. Разбира се, не става въпрос само за финансова инвестиция, а за нещо много повече - инвестиция в комфорта, мобилността и безопасността както на бебето, така на възрастните, които се грижат за него.

С модела Fontana 3 в 1, Швейцарския бранд ZIZITO си поставя амбициозна задача, а именно - да предложи възможно най-гъвкавото, безопасно и дългосрочно изживяване на възможно най-справедливата цена, без да прави компромис с качеството.

Тази амбиция достига своя сертифициран успех с индивидуалния сертификат за качество и безопасност от SGS Швейцария. А как точно - разказваме в следващите редове.

Три функции на обща достъпна цена

Моделът Fontana 3 в 1 съчетава в себе си два отделни продукта с три различни функции, а именно:

- Количка с висок, твърд и стабилен кош за новородено бебе на възраст до 6 месеца;

- Трансформиращ се кош в лятна количка със седалка с изправена позиция на гърба за бебета с тегло до 15 кг.;

- Сертифицирано безопасно кошче за возене в автомобил за бебета до 6-месечна възраст.

Кошът за новородено и седалката за подрастващи бебета са съчетани в един и същи продукт с регулируеми позиции на гърба, вградена поставка за крачетата и плътен сенник за защита от дъжд, вятър и влага.

В резултат, родителите получават всичко необходимо за придвижване с бебето от раждането му до достигане на тегло от 15 килограма - бързо, лесно, сигурно и с гаранция за качество от Швейцария.

Лека, издръжлива и надеждна конструкция

За да отстоява стандарта, към който се стреми, ZIZITO Швейцария създава количката Fontana 3 в 1 чрез комбинация между най-добрите изходни материали и най-интелигентния функционален дизайн. Сред основните предимства на конструкцията можем да посочим:

- Основа от чист алуминий, която комбинира изключителна лекота с перфектна издръжливост на натоварване.

- Качествени амортисьори, които гарантират меко и гладко возене през всякакви видове терени, включително и през проблемни участъци.

- Четири колела от мека EVA пяна, която съчетава лекотата на пластмасата и мекотата на возене на истинската гума.

- Сигурен 5-точков предпазен колан с допълнителна вградена защита от неволно разкопчаване от страна на бебето.

- Сертифицирани безупречни спирачки, стопиращи положението на количката в състояние на покой.

Резултатът е напълно еднозначен и повече от удовлетворяващ - лесен за използване, манервен и надежден продукт, който можете да използвате за дълъг период от време и буквално върху всички видове терени.

Допълнителни екстри за перфектен комфорт

За да добави идеален комфорт към перфектната функционалност, моделът разполага и с множество малко допълнения, които допълват цялостното изживяване. Сред тях можем да открием:

- Дишащи и хипоалергенни текстилни детайли, в производството на които са спазени най-високите стандарти по отношение на материи, бои и дизайн.

- Отварящи се страници на сенника за отлична проветривост и защита от прекалено повишаване на температурата във вътрешността на количката.

- Качествена предпазна мрежа, предпазваща от вход на насекоми, прах или други потенциално опасни предмети в количката.

- Подвижен държач за чаша, съвместим с всички размери бебешки шишета, преходни чаши и бутилки за вода и течности.

- Лесна система за сгъване до компактни размери, позволяваща гъвкав транспорт и безпроблемно съхранение дори в домове с ограничено пространство.

- Възможност за завъртане на коша по посока на движението или с лице към родителя, в съответствие с възрастта и предпочитанията на детето.

Заедно с регулируемата дръжка за родителски контрол и възможността за монтиране на кошчето за кола върху шасито на количката, моделът лесно и логично се превръща във фаворит на пазара.

Интелигентният начин да бъдете перфектни

Fontana 3 в 1 е еднократна инвестиция с нулеви разходи за текуща поддръжка, която можете да използвате години наред без да се притеснявате за безопасността и удобството на растящото бебе.

Моделът се адаптира към нуждите на средата и семейството, като предлага безкомпромисно качество на отлична цена - без допълнителни покупки, без слежни механизми, без компромиси и без резерви.

Достатъчно е да изберете подходящия за вкуса си цвят, след което да се насладите на най-лесния начин да се придвижвате с бебето си - с гаранция за качество от Швейцария.

.