ZIZITO Jack: съвършено безопасен 16-инчов детски велосипед с помощни колела

Подходящ за деца на възраст около и над шест години, с приблизителна височина между 100 и 120 см

Реклама

Закупуването на детски велосипед често е свързано с немалко въпроси и колебания от страна на родителите. Може ли да се гарантира безопасността на детето и до каква степен? Кои са най-добрите параметри, които могат да гарантират успешно дългосрочно използване? Кои са марките, на които можете да се доверите и какви стандарти покриват?

Днес ви представяме възможно най-краткия отговор на всички тези дилеми. Името му е Jack, а производителят - ZIZITO Швейцария

Освен със стилен дизайн и отлична издръжливост, той се отличава от конкурентните модели с индивидуален сертификат за безопасност от лабораторията SGS Швейцария, който гарантира най-високо качество на изходните материали в конструкцията и отлично представяне на стрес тестовете в контролирана среда.

За каква възраст е подходящ велосипедът?

Стандартните 16-инчови гуми на велосипеда на ZIZITO имат диаметър на джантата от 40 сантиметра и половина. Този размер се счита за подходящ за деца на възраст около и над шест години, с приблизителна височина между 100 и 120 сантиметра.

Надеждната конструкция със собствено тегло от 10.5 килограма е подходяща и за напълно начинаещи велосипедисти, благодарение на подвижните помощни колела от двете страни на задната гума.

ZIZITO Jack гарантира възможно най-доброто съотношение между лекота и стабилност, като прави придвижването едновременно лесно и безопасно. Помощните колела могат да се монтират и демонтират лесно и многократно, в синхрон с менящите се нужди на растящото дете.

Предимства на конструкцията и дизайна на ZIZITO Jack

Карането на велосипед изисква определени умения от страна на водача - за управление, пазене на разновесие и правилно поведение спрямо останалите участници в движението. И макар тези способности да се развиват плавно у детето, безопасното управление в голяма степен зависи от конструкцията на велосипеда, която компенсира евентуалната неопитност.

Компонентите на ZIZITO Jack, замислени с грижа към най-малките велосипедисти, включват:

- Изключително здрава стоманена рамка, проектирана да издържа натоварването от неравни терени, евентуални удари и падания.

- Защитен венец от стомана, гарантиращ безотказна функция на веригата и предпазване от вход на външни предмети.

- Допълнителна дръжка на седалката, позволяваща ненатрапчив родителски контрол по време на периода на приучване към велосипеда.

- Добре балансирани помощни колела, които свеждат до абсолютен минимум шанса за преобръщане и падане по време на каране.

- Комбинирана спирачна система от контра и челюстни спирачки, стимулираща интуитивното спиране спрямо предпочитанията и възможностите на детето.

- Едносоростно урпавление, което е доказано най-лесния и безопасен начин за придвижване на най-малките деца.

- Иноваривно проектирани калници, които предпазват детето от замърсявания и досег с опасности, прехвърлени от гумата - камъни, клони, малки остри предмети и т.н.

- Лесен за използване звънец за звукова сигнализация към останалите участници в движението по време на каране в паркове, алеи и оживени пешеходни пространства.

- Мека и комфортна седалка, предпазваща от претоварване и дискомфорт дори при продължителна ежедневна употреба.

В комбинация с ергономичните гумирани дръжки и добавената кошница на кормилото, ZIZITO Jack създава всички предпоставки за безопасно забавление и дългосрочна динамична употреба - съгласно най-високите швейцарски стандарти.

Достъпният начин да бъдете безкомпромисни

Бранд философията на ZIZITO Швейцария е семпла и амбициозна - да се гарантира възможно най-високото сертифицирано качество на възможно най-достъпната цена.

Именно тази концепция можем да видим разгърната с пълна сила и в изработката на детския велосипед Jack с помощни колела. Той събира най-доброто от материалите за изработка, функционалния дизайн и обезопасяващите компоненти, за да го предложи като една достъпна, дългосрочна и интелигентна инвестиция по джоба на всяко средностатистическо семейство.

Велосипедът идва с пълна двегодишна гаранция и обещание за минимални или нулеви разходи за текуща поддръжка. Достатъчно е да се грижите за смазването на веригата, периодичната проверка на гумите и съобразената с инструкциите употреба. За всичко останало, можете да разчитате на качествения контрол с адрес Швейцария - естетика, здравина, сигурност и безкомпромисно качество на най-добрите цени на европейския пазар.

.