ZIZITO Logan: стоманен детски велосипед за 100% здравина и безопасност

Той е проектиран да издържа средното телесно тегло на деца от 7 до 12 години и с височина от 120 см до 135 см

Реклама

Когато говорим за безопасно използване на детски велосипед, следва да вземем предвид три фактора: уменията на детето, правилното му обезопасяване и надеждната конструкция на колелото. И ако първите две са в ръцете на родителите и детето, то третото може да бъде постоянна величина със сертифицирана гаранция.

Именно това е и основната амбиция зад модела Logan на ZIZITO Швейцария - да даде всички предпоставки за безопасно изживяване, което се отличава с качество и блести със стил.

Какво отличава модела от конкурентите на пазара, какви са основните му предимства и защо стотици родители по света избират да се доверят на ZIZITO, когато става въпрос за безкомпромисни решения за най-малките и подрастващите деца? Разказваме в следващите редове!

Надеждна конструкция и забележителна здравина

ZIZITO Logan е детски велосипед без помощни колела, с размер на гумите от 20 инча. Той е проектиран да издържа средното телесно тегло на деца от 7 до 12 години и с височина от 120 см до 135 см.

Когато се използва в съответствие с препоръките на производителя и със съответните обезопасяващи средства, моделът дава всички предпоставки за високо ниво на сигурност по време на каране.

Моделът има здрава рамка от 100% стомана, която е пригодена да издържа на високо натоварване и преминаване през проблемни терени. Конструкцията осигурява стабилност, редуциран риск от загуба на контрол и интелигентни функции за защита и управление.

В това число влизат предните и задни дискови спирачки с отлично сцепление, лекият и здрав алуминиев венец и предната вилка с амортисьор.

Сертификат за безопасност, издаден в Швейцария

Велосипедът ZIZITO Logan е тестван в лабораторна среда, вследствие на което получава своя индивидуален сертификат за качество и безопасност от независимата лаборатория SGS.

Сертификатът гарантира високото качество на изходните материали, безупречната функционалност на механизмите и отличното представяне на велосипеда по време на употреба, включително и в екстремни ситуации.

Моделът е произведен спрямо най-високите швейцарски стандарти за качество, като покрива изцяло стандартите, фиксирано в общото европейско законодателство. Същевременно, високото ниво на сигурност идва на пазара в средния ценови клас, давайки възможност на родителите да не правят компромис с безопасността за сметка на баланса в бюджета си.

Стилен, удобен, унисекс

Не на последно място, ZIZITO Logan предлага отлична степен на удобство, стил и универсалност.

Комфортът по време на каране е гарантиран от меката ергономична седалка и удобните за захват гумирани дръжки. Височината на седалката може да се регулира така, че да не внася допълнително напрежение в кръста или краката, а челюстите на спирачките са съобразени с физическата сила на детето на възраст между 7 и 12 години.

Моделът идва в универсален ярко червен цвят, завършен с бели, черни и сребристи елементи на дизайна. Той е брандиран, откроява се по ненатрапчив начин и е съвместим с идеята за дългосрочна употреба както от момичета, така и от момчета.

Разумният начин да бъдете безкомпромисни

Класически и съвременен, здрав и подвижен, лесен за използване и сертифицирано безопасен - ZIZITO Logan съчетава в себе си топ качество с повече от достъпна цена. За да можете да осигурите на детето си забавление без излишни рискове, а на себе си - спокойствие без извънредно големи харчове.

Той идва при вас със стандартна гаранция и пълно гаранционно обслужване - бързо, лесно, и с възможност за гъвкаво онлайн пазаруване. Достатъчно е да вземете правилното решение, след което да се радвате на решението си години наред, заедно със своето дете.

.