Антоанета Стефанова, Филип Кръстев, Деян Станкович и Карийм Абдул-Джабар тази неделя в „Код спорт“ по RING

И тази седмица интересни събеседници ще завладеят ефира на RING в компанията на водещите Красимир Минев и Владимир Памуков

Реклама

Тази неделя (17 април) в „Код спорт“ от 12:00 ч. по RING ще гостува единствената българка, ликувала със световната титла в шахмата Антоанета Стефанова. За нея няма тайни в древната игра. Далеч по-трудни се оказаха ходовете на политическата сцена, на която преди година бе номинирана за министър-председател.

Епизод 11 на „Код Спорт“ ще срещне зрителите и с футболиста на „Левски“ Филип Кръстев. Талантливият полузащитник говори в една от най-важните седмици през сезона. В нея „сините“ ще излязат на дуел с „Лудогорец“ в първи полуфинален сблъсък за Купата на България, а след това ще стартират плейофите в шампионата с истинска класика – „Вечното дерби“ с ЦСКА.

От Испания ще се включи Андрей Демирев, за да обобщи отзивите и коментарите след шоуто от четвъртфиналите на Шампионска лига и да анализира шансовете на четирите отбора, останали в битката за спечелването на „купата с големите уши“.

В „Код спорт“ тази неделя ще видите и ексклузивно интервю със славния Деян Станкович – легенда на „Интер“ и настоящ треньор на „Цървена звезда“. Той бе сред любимците на Жозе Моуриньо, а под ръководството на Специалния през 2010 г. завоюва исторически требъл с екипа на „нерадзурите“.

В рубриката „Звезден рожденик“ ще отбележим 75-годишнина от рождението на иконата на НБА Карийм Абдул-Джабар.

Не пропускайте „Код спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя (17 април) от 12:00 ч. само по RING!

Повече от света на българския и на световния спорт, както и ексклузивно спортно съдържание може да очаква aудиторията на новия сайт  btvsport.bg, както и на спортния подкаст „За спорта без клишета“.

 

 

Последни

Реклама