Ари Граса, Ренета Камберова и Стефан Шварц – тази неделя в „Код Спорт“ от 12:00 ч. по RING

И тази седмица водещите на „Код Спорт“ Красимир Минев и Владимир Памуков са подготвили невероятни срещи с представители от различни спортове и националности

Реклама

В „Код Спорт“ тази неделя (23 октомври) от 12:00 ч. в ефира на RING предстои ексклузивна среща с президента на Международната федерация по волейбол д-р Ари Граса. Бразилецът от десетилетие ръководи делата в този спорт в международен план. Дипломираният юрист бе почетен гост на грандиозното тържество в София по случай вековния юбилей на волейбола в България.

Пред камерата на „Код Спорт“ тази неделя ще застане и световната шампионка и носителка на бронзов олимпийски медал в художествената гимнастика Ренета Камберова. Как „грацията“ замени килима с отговорна ръководна позиция в родния си град и как оценява представянето на новия ансамбъл досега?

В понеделник Карим Бензема очаквано бе коронясан със „Златната топка“. Имаше ли обаче недоволни сред конкурентите му – специален коментар единствено в „Код Спорт“.

Тази неделя от 12:00 ч. по RING зрителите ще видят и специално интервю с бившия шведски национал Стефан Шварц. Какво си спомня от най-големия си успех – третото място на световното в САЩ през 1994 г., и какви чувства предизвикват у него някогашните му съперници от „златното“ българско поколение, начело с Христо Стоичков?

В рубриката „Звезден рожденик“ тази седмица мястото е отредено за единствения футболен крал – Пеле.

Не пропускайте „Код спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя (23 октомври) от 12:00 ч. само по RING!

Повече от света на българския и на световния спорт, както и ексклузивно спортно съдържание – на новия сайт btvsport.bg, както и в спортния подкаст „За спорта без клишета“.

Последни

Реклама