Асен Букарев, Мартин Чой и Един Джеко тази неделя в „Код Спорт“ по RING

Водещите Красимир Минев и Владимир Памуков отново са гарантирали 90 интригуващи минути в ефира на RING

Реклама

Тази седмица акцент в емблематичното предаване „Код Спорт“ ще бъде дългоочакваният финал за Купата на България, който ще противопостави двата най-обичани отбора у нас – ЦСКА и „Левски“.

На 15 май (неделя) от 12:00 ч. броени часове преди „Вечното дерби“ в българския футбол, ще гостува Асен Букарев, защитавал в кариерата си както червения, така и синия екип. Специалистът, който натрупа опит на „Герена“ на различни позиции в спортно-техническия щаб, ще анализира финалистите в турнира за Купата на България и ще си спомни емоциите от взривоопасните дуели ЦСКА – „Левски“.

Властелинът на две колела Мартин Чой ще вдигне още повече адреналина в ефира на RING. Рекордьорът по шампионски титли по мотоциклетизъм на писта и участник в класиката „24 часа на Льо Ман“ ще разкрие любопитни истории от екстремния спорт, с който се занимава вече повече от две десетилетия.

Андрей Демирев ще се включи от слънчева Испания, за да разкаже каква е атмосферата в Севиля, където на 18 май на „Рамон Санчес Писхуан“ шпаги за короната в Лига Европа ще кръстосат „Айнтрахт“ (Франкфурт) и „Рейнджърс“.

„Код Спорт“ ще срещне зрителите на RING и с една чуждестранна звезда – Един Джеко. Лидерът на Босна и Херцеговина и „Интер“ говори ексклузивно от базата на националния си тим в Зеница. Негов специалитет са красивите голове, а извън терена е известен с изказа си, който практикува свободно на пет езика.

В рубриката „Звезден рожденик“ тази седмица ще ви представим гордостта на Обединеното кралство в тениса – сър Анди Мъри.

Последни

Реклама