Атанас Голомеев, Младен Кръстаич и Люпко Петрович – тази неделя в „Код Спорт“ по RING

Водещите Красимир Минев и Владимир Памуков са подготвили интригуващи срещи от тепиха, през зеления терен, чак до волейболната зала

Реклама

Тази неделя (18 септември) от 12:00 ч. в новия епизод на „Код Спорт“ в ефира на RING предстои среща със селекционера на националния ни тим по футбол Младен Кръстаич. Как „балканецът с германски манталитет“ ще вдигне „трикольорите“ от кота нула, достигната при равенството с Гибралтар?

Специално за „Код Спорт“ тази седмица говори и „Майстора“ Люпко Петрович. Специалистът, извел „Цървена звезда“ до европейски триумф, ще коментира два от бившите си отбора – „Левски“ и ЦСКА, часове преди „Вечното дерби“.

Акцент в тазседмичното издание е и най-актуалната тема, свързана с марковият сблъсък между „сини“ и „червени“. Какво да очакваме от най-големия мач в клубния ни футбол?

Иконата Атанас Голомеев пък ще направи дисекция на Евробаскет 2022. Как членът на Залата на славата на ФИБА видя представянето на България и готов ли е Александър Везенков за голямата крачка – НБА?

В рубриката „Звезден рожденик“ тази седмица мястото е отредено за бразилския вълшебник Роналдо „Феномена“.

Не пропускайте „Код спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя (18 септември) от 12:00 ч. само по RING!

Повече от света на българския и на световния спорт, както и ексклузивно спортно съдържание – на новия сайт btvsport.bg, както и в спортния подкаст „За спорта без клишета“.

Тагове: ring код спорт

Последни

Реклама