Бойната галавечер GLORY 89 с участието на Стоян Копривленски и Бадр Хари – на 7 октомври пряко по RING и онлайн на btvsport.bg

GLORY стъпва за първи път на Балканите, а легендата Бадр Хари се качва на ринга в Бургас

Реклама

На 7 октомври (събота) „Арена Бургас“ ще стане домакин на 89-ата Гала вечер от календара на световноизвестната и най-голяма професионална организация по К1 в света GLORY. Зрителите ще имат възможност да проследят бойната гала вечер от 21:00 ч. пряко по RING и онлайн на btvsport.bg – безплатно и без регистрация.

Бургас е първият български град в историята на елитната бойна верига, който ще бъде домакин на такъв турнир. Морският град е и родно място на единствения българин с дългосрочен контракт с GLORY – Стоян Копривленски. Нощта ще бъде историческа както за Стоян, така и за брат му Мартин Копривленски, които за пръв път в една и съща галавечер ще покажат бойни умения, тактика и талант. Докато Стоян е част от основната файт карта и ще се изправи срещу румънеца Сорин Калинюк, то Мартин получи право на участие в подгряващи срещи.

 

На ринга в Бургас ще се качи и Бадр Хари. Легендата на кикбокса също ще участва в бойната галавечер GLORY 89. Мароканецът трябваше да се бие в предишното издание, провело се в Париж преди седмица, но бившият шампион на К-1 не излезе за мача си срещу Джеймс Максуини в знак на съпричастност към своите сънародници след опустошителното земетресение, отнело живота на хиляди. Сега, в GLORY 89, Хари ще се сблъска с естонеца Уку Юрендал – една от звездите на международната верига SENSHI в последните години.

На ринга ще се качат и още от най-добрите родни кикбоксьори, сред които Александър Петров, Теодор Христов, Едуард Алексанян, Драгомир Петров, Марчо Марков и Али Юзеир. 

Не пропускайте бойната галавечер GLORY 89 – на 7 октомври пряко по RING и онлайн на btvsport.bg!

Тагове:

Последни

Реклама