Реклама

Тази неделя (4 септември) от 12:00 ч. в новия епизод на „Код Спорт“ в ефира на RING предстои среща с един от новите бойци в редиците на ЦСКА – Брадли де Нойер. Нидерландецът вече откри головата си сметка за „армейците“ с изпълнение-шедьовър, което се вижда изключително рядко по родните терени. Левият бек бързо стана любимец на „червената“ публика и е сред козовете в тима на Саша Илич.

В новото издание ще гостува и талантливият гребец Кристиян Василев точно две седмици преди световното първенство в Чехия. Пловдивчанинът се нареди в елита на този спорт със страхотните си резултати през сезона. Ще направи ли нов бум след завоюваното трето място на шампионата на Стария континент през август в Мюнхен?

Акцент в „Код Спорт“ тази неделя от 12:00 ч. по RING е и представянето на националния ни отбор по волейбол за мъже на световното първенство в Полша. Боян Бойчев, който отразява състезанието от мястото на събитието, ще анализира играта на момчетата на Николай Желязков и къде реално е мястото на България сред великите сили в този спорт към момента.

Специално за „Код Спорт“ говори и волейболната звезда на Бразилия Лукас Сааткамп – 210-сантиметров гигант, ликувал като олимпийски шампион и помогнал за спечелването на последната до момента световна титла на „селесао“.

В рубриката „Звезден рожденик“ тази седмица мястото е отредено за най-успешния сноубордист в историята – Шон Уайт!

Не пропускайте „Код спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя (4 септември) от 12:00 ч. само по RING!

Повече от света на българския и на световния спорт, както и ексклузивно спортно съдържание – на новия сайт btvsport.bg, както и в спортния подкаст „За спорта без клишета“.

Последни

Реклама