Братан Ценов, Васил Панайотов и среща на Христо Стоичков с Хорхе Буручага – тази неделя в „Код Спорт“ от 12:00 ч. по RING

„Код Спорт“ отново ще изненада зрителите с любопитни събеседници в компанията на водещите Красимир Минев и Владимир Памуков

Реклама

Специален гост на „Код Спорт“ тази неделя (27 ноември) от 12:00 ч. в ефира на RING е легендата в борбата – Братан Ценов. Той е олимпийски медалист, световен и европейски шампион и гаранция, че в родния класически стил ще продължат да валят отличия, защото треньорските му качества отдавна са доказани.

Предстои и среща с капитана на футболния „Черно море“ Васил Панайотов. Защо хвърли котва във Варна, възражда ли се националният ни тим и какво е мнението му за световното първенство в Катар – отговорите в „Код Спорт“ в неделя от 12:00 ч. по RING.

Очаквайте и прогнозите за Мондиал 2022 от гигантите на зеления терен и участници в спектакъла „Мач на мира“, организиран от папа Франциск в Рим – Ерик Абидал, Пабло Сабалета и Хенрих Мхитарян.

В своята маркова рубрика Христо Стоичков представя Хорхе Буручага – авторът на победния гол за Аржентина срещу Германия във финала на Мондиал’86, съотборник на незабравимия Диего Марадона и икона на „Индепендиенте“.

В рубриката „Звезден рожденик“ тази седмица мястото е отредено за човека, който покори всички върхове като играч – Шаби Алонсо.

Не пропускайте „Код спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя (27 ноември) от 12:00 ч. само по RING!

Повече от света на българския и на световния спорт, както и ексклузивно спортно съдържание – на новия сайт btvsport.bg, както и в спортния подкаст „За спорта без клишета“.

Тагове: Код Спорт

Последни

Реклама