bTV Media Group закупи правата за „Деласпорт Балканска Лига по Баскетбол”

RING, сайтът www.btvnovinite.bg и платформата voyo.bg ще излъчват пряко надпреварата

Реклама

bTV Media Group придоби правата за излъчване на един от най-интригуващите европейски клубни турнири по баскетбол с участието на български отбори! След изключителния интерес, който провокира излъчването в ефира на спортната телевизия RING на финалния турнир от „Деласпорт Балканска Лига по Баскетбол“ през април тази година, сега надпреварата се завръща в каналите на медийната група.

 

Този път обаче прякото предаване на „Деласпорт Балканска Лига“ започва със самото начало на сезона в състезанието. Стартът ще бъде даден утре (12 октомври) с участието на два от четирите български представители – „Балкан“ и „Берое“.

 

Участието на петкратния шампион на България и четирикратен носител на Купата на страната „Балкан“ в Балканската лига започва точно в 18:00 часа утре вечер в Израел. Тимът от Ботевград се изправя срещу местния Галил Елион, а това е и първата от многото срещи от турнира, които зрителите ще могат да наблюдават пряко по спортната телевизия RING. Този мач, както и всички останали мачове, които bTV Media Group ще предава на живо ще може да бъде гледан и онлайн, на познатите за аудиторията места – www.btvnovinite.bg и voyo.bg.

 

Също утре вечер, но в Косово, започва участието в „Деласпорт Балканска Лига“ и на друг български отбор – „Академик“ Пловдив. От 20:00 часа срещата „Сигал“ Прищина – „Академик“ Пловдив може да бъде наблюдавана едновременно в ефира на RING, както и онлайн на www.btvnovinite.bg и voyo.bg. Пловдивчани играха на финал в Балканската лига през изминалия сезон, а bTV Media Group излъчи, както битката им за трофея в израелския град Холон, така и победата им на полуфинала над „Берое“.

 

Почти всички мачове и на „Балкан“, и на „Академик“ Пловдив, както и на останалите два български участника в надпреварата – „Левски“ и „Берое“ от груповата фаза, ще може да бъдат гледани в ефира на RING и онлайн на сайта www.btvnovinite.bg и платформата voyo.bg.

Последни

Реклама