Дарко Тасевски, Ален Жирес и звездната двойка Милена Тодорова и Владимир Илиев – тази неделя в „Код Спорт“ от 12:00 ч. по RING

„Код Спорт“ отново ще изненада зрителите с ексклузивни събеседници в компанията на водещите Красимир Минев и Владимир Памуков

Реклама

В „Код Спорт“ тази неделя (13 ноември) от 12:00 ч. в ефира на RING гостува звездната двойка от зимните спортове Милена Тодорова и Владимир Илиев. Двамата са сред асовете ни в биатлона, като са медалисти от световни първенства. И на пистата, и в живота те са опора един на друг.

 

Предстои и среща с един от най-опитните футболисти на „Славия“ Дарко Тасевски. И на 38 години роденият в Северна Македония халф е еталон за класа по родните футболни терени.

 

Очаквайте и любопитни подробности за Мача на мира на „Стадио Олимпико“ в Рим. Събитието е под патронажа на папа Франциск и ще бъде посветено на непрежалимия идол Диего Марадона. Както подобава, участниците ще бъдат звездни, начело с кавалера на „Златната топка“ Христо Стоичков.

 

Ексклузивно пред камерата на „Код Спорт“ застава и френската легенда и селекционер на Косово Ален Жирес. Като играч той формираше магически четириъгълник заедно с Мишел Платини, Жан Тигана и Луис Фернандес, а като треньор вече минава за специалист в националните отбори, тъй като е водил шест различни представителни тима.

В рубриката „Звезден рожденик“ тази седмица мястото е отредено за екстравагантния бивш пилот от Формула 1 Еди Ървайн.

Не пропускайте „Код спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя (13 ноември) от 12:00 ч. само по RING!

Повече от света на българския и на световния спорт, както и ексклузивно спортно съдържание – на новия сайт btvsport.bg, както и в спортния подкаст „За спорта без клишета“.

Тагове: ring код спорт

Последни

Реклама