Димитър Димитров – Херо, Йордан Минчев и филм на Христо Стоичков за „Парма“ – тази неделя от 12:00 ч. в „Код Спорт“ по RING

Скандалите във футбола и баскетбола са акцент в новия брой на „Код Спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков тази неделя (12 юни) от 12:00 ч. в ефира на RING

Реклама

На 12 юни, неделя, от 12:00 ч. думата ще има абсолютният рекордьор по мачове сред треньорите в родния футбол Димитър Димитров – Херо. Ще видим ли завръщане на „бял кон“ на бургаския специалист в най-популярния спорт – отговорът само в „Код Спорт“ в ефира на RING.

Акцент в емблематичното предаване с Красимир Минев и Владимир Памуков тази седмица ще е и цунамито, което връхлетя националния ни отбор. Има ли полезен ход след унищожителното 2:5 срещу Грузия в Лигата на нациите и какво решиха ръководителите на българския футбол след поредното катастрофално представяне на „лъвовете“?

Зрителите ще видят и ексклузивната изповед на Йордан Минчев – баскетболистът, заради когото се разрази истинска буря, а отборът му „Левски“ едва не напусна плейофите по служебен път. Каква е неговата истина за проблема с картотеката и какви са целите му на игрището?

В своята специална рубрика кавалерът на „Златната топка“ Христо Стоичков представя ексклузивен филм за единствения италиански отбор в неговата изключителна кариера – „Парма“.

В рубриката „Звезден рожденик“ тази седмица мястото е запазено за голмайстор №1 в историята на световните първенства Мирослав Клозе.

Не пропускайте „Код спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя (12 юни) от 12:00 ч. само по RING!

Повече от света на българския и на световния спорт, както и ексклузивно спортно съдържание – на новия сайт btvsport.bg, както и в спортния подкаст „За спорта без клишета“.

Последни

Реклама