Реклама

И тази седмица „Код Спорт“ ще докаже на зрителите на RING, че си струва да прекарат 90 минути в компанията на водещите Красимир Минев и Владимир Памуков. Те са подготвили интригуващи срещи с акцент колективните спортове.

На 10 април, (неделя) по изключение от 10:30 ч., в „Код Спорт“ ще гостува волейболната легенда Димо Тонев. За него няма тайни на игрището, а коментарите му понякога са остри, но винаги акуратни. Като състезател Тонев се утвърди на сцената на най-силния шампионат Серия А1 в Италия, а след това изучи тънкостите и на женския волейбол, като натрупа опит на треньорския пост при дамите.

Десетият епизод на „Код Спорт“ ще ви срещне и с головата машина на ЦСКА Жорди Кайседо. Нападателят е на гребена на вълната, след като през миналата седмица донесе успеха на „армейците“ с 1:0 срещу „Берое“. Безспорно 2022 г. ще бъде специална за звездата, защото ще участва на Мондиала в Катар с отбора на родния си Еквадор, а преди това ще се опита да добави нов трофей с ЦСКА след този за Купата на България от предходната кампания.

От Испания ще се включи Андрей Демирев, за да разкаже за вълнуващите сблъсъци от четвъртфиналите на Шампионска лига, на които Ла Лига има трима представители – „Реал“, „Атлетико“ и „Виляреал“.

Ще видите и ексклузивно интервю с Хосе Мари Бакеро, бивш съотборник на Христо Стоичков в „Барселона“ и част от „дрийм тима“ на Йохан Кройф. Кариерата му е богата не само на клубно ниво, като е играл на две световни и едно европейско първенство с Испания. А отскоро сеньор Бакеро държи България „под око“, тъй като неговият наследник Йон защитава цветовете на столичния „Славия“.

В рубриката „Звезден рожденик“ „Код Спорт“ ще представи може би най-добрия фул бек в историята на футбола – емблематичният Роберто Карлош.

Последни

Реклама