Реклама

В „Код Спорт“ тази неделя (16 октомври) от 12:00 ч. в ефира на RING предстои ексклузивна среща с халфа на ЦСКА Джонатан Линдсет, който бързо успя да се превърне в основен мотор в играта на „армейците“. Защо норвежецът смята настоящия си клуб за много специално предизвикателство и как се пребори за доверието на треньора Саша Илич?

Пред камерата на „Код Спорт“ тази неделя ще говори и сензацията в плуването Цанко Цанков. Първият българин, който преплува Гибралтарския проток, не спира да тества границите на човешките възможности и да прославя родината по света.

След най-интригуващия сблъсък в Шампионска лига през седмицата „Барселона“ – „Интер“ – ще вземат ли реванш каталунците за поражението в Милано с 0:1 или ще бъдат опрени до стената в „лигата на богатите“ до последно и ще загубят увереност точно преди „Ел Класико“ срещу „Реал“ (Мадрид)?

В бутиковата си рубрика „Златната топка“ легендарният Христо Стоичков разговаря с испанския национал Родри. Дефанзивният полузащитник накара „Манчестър Сити“ да инвестира за него 70 млн. евро, но мениджърът Пеп Гуардиола определено уцели с този трансфер. А след успехите на клубно ниво, Родри гледа и към световното първенство в Катар.

В рубриката „Звезден рожденик“ тази седмица мястото е отредено за носителката на четири титли от Големия шлем Наоми Осака.

Не пропускайте „Код спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя (16 октомври) от 12:00 ч. само по RING!

Повече от света на българския и на световния спорт, както и ексклузивно спортно съдържание – на новия сайт btvsport.bg, както и в спортния подкаст „За спорта без клишета“.

Последни

Реклама